Obavijesti

Sport

Komentari 30

Palermo postaje velesila? Imat će milijune i dovode - Ranierija

Palermo postaje velesila? Imat će milijune i dovode - Ranierija
1

Iskusni strateg trebao bi započeti renesansu kluba sa Sicilije kojem zona spasa bježi sedam bodova. Ukoliko odmah dovedu Ranierija, to djeluje i realno, budući da je on majstor za takve situacije

VIDEO

Nakon što je prije desetak dana predsjednik Palerma Maurizio Zamparini smijenio sam sebe, objavio je kako u klub stižu bogati vlasnici.

Talijanski klub trebao bi dobiti nove američke vlasnike u dogledno vrijeme, a oni bi trebali uložiti sredstva u razne projekte poput poboljšanja uvjeta za treninge te sređivanja stadiona Renzo Barbera.

Ukoliko Palermo nekim čudom ostane u ligi ove sezone, za iduću bi imali na raspolaganju oko 50 milijuna eura za transfere, a taj bi novac dali u ruke 'potjeranom' Leicesterovom čudotvorcu Claudiju Ranieriju.

Iskusni strateg trebao bi započeti renesansu kluba sa Sicilije kojem zona spasa bježi sedam bodova. Ukoliko odmah dovedu Ranierija, to djeluje i realno, budući da je on majstor za takve situacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To je uspio 2007. vodeći Parmu koju su već svi bili otpisali. Na pitanje novinara kako je uspio motivirati tim Parme koji je izgubio 13 puta u prva 22 kola, a zatim osvojiti 26 bodova u preostalih 16 i tako izboriti sredinu ljestvice, rekao je ovo:

- Morao sam ih potaknuti, zapaliti vatru. Ne možemo gore od ovog, ali ovi iznad nas nisu toliko bolji. Samo, oni se bore više od nas. Zatim sam rekao igračima: Tko ne bude davao sve od sebe da se spasimo… Ubit ću ga!'

Eto Palermu nade za ovo proljeće, a tu je i želja da klub postane talijanska velesila u sljedećih pet i više godina. Novca će biti, to je sigurno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića