Obavijesti

Sport

Komentari 260

Dinamo pobijedio na Poljudu: Gol Gavranovića za velikih +27

Dinamo pobijedio na Poljudu: Gol Gavranovića za velikih +27
1

Hajduk je najveću priliku možda imao u zadnjoj minuti utakmice, kada je na skoku najviši bio Lopez, no udarac glavom je bio neprecizan, a zbog šamaranja Šunjića u 77. minuti je isključen Caktaš

VIDEO

Dinamo je slavio na Poljudu protiv Hajduka 1-0 u sklopu 27. kola HNL!

Iako je Hajduk imao više posjeda u prvom poluvremenu, većina njihovog igranja s loptom u nogama nije bilo baš konkretno, a Dinamo je u 27. minuti poveo golom Gavranovića nakon što je Posavec loše odbio loptu pri obrani slobodnjaka.

U nastavku i nije bilo većih prilika ijedne momčadi. Opet je Hajduk imao veći posjed, probijao je stalno Jairo, driblao, prijetio, vrtio dinamovce, no uvijek bi zakomplicirao situaciju i donio krivu odluku. Hajduk je utakmicu okončao sa desetoricom jer je u 77. minuti zbog udaranja Šunjića isključen Caktaš. Šunjić je povlačio Caktaša za dres, a kako slabi sudac Batinić nije odmah označio prekršaj, Caktaš je reagirao i otvorenim dlanom udario suparnika u lice.

Završnica utakmice donijela je veliku priliku More koji se sam našao pred Posavcem, no tamo je neshvatljivo odlučio dodati, a u posljednjoj minuti sudačke nadoknade nakon ubačaja je najviši bio Lopez koji je, iako je bio sam, bio prilično neprecizan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Utakmica je odigrana pred 26.500 gledatelja na Poljudu.

Vodeći Dinamo sada ima 67 bodova, 17 više od druge Rijeke, dok je Hajduk peti sa 43 boda, jednim manje od četvrte Lokomotive, a tri manje od trećeg Osijeka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 260
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...