Obavijesti

Sport

Komentari 40

Pamić: Hajduk i Rijeka nisu jaki kao Dinamo koji će uzeti naslov

Pamić: Hajduk i Rijeka nisu jaki kao Dinamo koji će uzeti naslov
1

DIV IZ ŽMINJA U anketama 24sata poslije Cvitanovićeve ostavke, više od 25 posto čitatelja htjelo je na klupi Dinama vidjeti Igora Pamića. Ipak, klub je doveo Nikolu Jurčevića, a evo što o svemu kaže popularni Div

VIDEO

Trener Hrvatskog Dragovoljca Igor Pamić gostovao je u našem studiju te govorio o aktualnim nogometnim temama, posebno o posljednjim događanjima u Dinamu koji je u ponedjeljak imenovao novog trenera Nikolu Jurčevića nakon što je Mario Cvitanović podnio ostavku.

VIDEO

Igor Pamić: Alarm je trebao biti upaljen nakon Skenderbega, ali Dinamo će biti prvak! Gost u studiju: trener Igor Pamić Voditelj: Dubravko Miličić

Posted by 24sata Politiko on Tuesday, March 13, 2018

- Dinamo je pogodio s Nikolom Jurčevićem - započeo je Igor Pamić pa istaknuo dvojicu najvažnijih igrača 'modrih'.

- Da se Ademi nije vratio, pitam se bi li Dinamo bio prvak... To je moje mišljenje, on još nije na razini od prije, ali i takav je strahovito bitan za Dinamo.

- Dinamu fali vođa. Soudani je najbolji igrač ovdje uz Ademija. Čim nema Soudanija, Dinamo ulazi u probleme. Dinamo mora imati poduplane pozicije.

O tome tko će biti prvak Hrvatske za njega nema sumnje...

- Bit će Dinamo prvak 100%, to nije sporno. Hajduk se isto muči... Dinamo će biti prvak jer je najbolji. Svi uđu u probleme, pa i oni. Livakoviću je to nova situacija, on pogriješi i ta se greška reflektira i klub to košta. Da je pogriješio kod 3-0, to ne bi ostavila traga.

Što to muči Dinamo?

- Dinamov je problem psihološke naravi. Jura ih mora podići psihološki i oni će prezentirati nogomet za naslov prvaka Hrvatske. Hajduk nema tu potrebnu kvalitetu, nema ni Rijeka. Uz sve poštovanje Keku i Kopiću. Oni su svi odlične momčadi, ali ne na razini kvalitativnoj.

Osjeti se i odlazak braniča Leonarda Sigalija u Argentinu?

- Mislim da ova Dinamova obrana nije na razini da igra tako visoko. Fali im Sigali, obrana im živi pod stresom kao i golman pa reagiraju slabije. 

- Lešković i Livaković imaju kvalitetu, njih ne treba micati bez obzira na krizu. Dinamo ima dobru situaciju i šest bodova više i zbog toga je dobro da je došao novi trener. To bi moglo probuditi novu motivaciju kod igrača.

Tko je najbolji, a tko najlošiji trener Dinama u posljednje vrijeme?

- Najveći utisak je ostavio Zoran Mamić. Bio je u prednosti, to je jedini trener kojeg je Zdravko istrpio. Da mu nije brat, sigurno ga ne bi istrpio. Ali ne samo zato, Zoki je bio vrlo iznenađujuće miran, budući da do tada nije bio trener. Rezultati govore da je ostavio dobar dojam. Petev, mislim da je to najveći promašaj Dinama, on nije poznavao momčad i nije mogao normalno komunicirati sa svojim igračima. Petev je unazadio Dinamo dosta, ne po planu rezultata, čak i međuljudski odnosi su bili narušeni. Dinamo definitivno mora postati obitelj, kao što je nekada bio. Ne samo uprava na čelu sa Mamićem... Kad to Dinamo bude uspio, to je pravi put. Dinamu fale navijači, bez njih nogometa nema. 

Kako vratiti navijače na Maksimir?

- Vremena su drugačija, sve je drugačija... Dinamo nisu napustili navijači, oni imaju svoje navijače. I kad god treba, stoje iza kluba i igrača. To je bitno. Što napraviti za klik? Nisam čudotvorac, ne bih htio na tu temu razgovarati. Nije jednostavno navijaču doći na manje atraktivne utakmice. Dinamo je najveći klub u Hrvatskoj, ali da bude još veći, moraju postati konkurenti u Europi. Da budu u egalu sa Baselom... Kad god je Dinamo mogao napraviti iskorak, prodao je igrače.

Na kraju je Pamić poželio:

- Nadam se da ću jednoga dana voditi klub u kojem ću moći doći na utakmicu s 300 kuna u džepu, za kavu, a da neću morati razmišljati hoće li me neki igrač tražiti da mu posudim.

Dodajmo kako je Diva iz Žminja 27 posto vas, čitatelja portala 24sata, htjelo vidjeti na klupi 'modre' momčadi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani