Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pamićev BMW pronašli u šumi, a o istarskom pršutu ni riječi...

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Igor Pamić vodio je Titograd, ali je dao ostavku nakon 17 utakmica. Istu večer u Podgorici mu je ukraden skupocjeni BMW X5! Crnogorci su ga uspjeli pronaći 10 kilometara dalje od mjesta s kojeg je nestao

K vragu i auto, nabavit ću novi. Više žalim za prvoklasnim istarskim pršutom koji je bio u njemu, rekao je Igor Pamić nakon što mu je u Podgorici nestao automobil BMW X5, samo nekoliko sati nakon što je dao otkaz u Titogradu.

Crnogorci sada javljaju da se dogodilo pravo čudo i da je ukradeni automobil hrvatskog trenera pronađen, samo desetak kilometara dalje od mjesta odakle je nestao. Međutim, o pršutu koji je Pamića najviše zabrinuo, nema ni riječi...

NK Zagreb - NK Istra 1961 OTIŠAO IZ TITOGRADA Pamić dao otkaz, pa mu ukrali auto: ‘Unutra mi je bio pršut!’

- Ne znam što da kažem, ovo je šok za šokom. Zvali su me iz policije i rekli da su pronašli auto u jednoj šumi u blizini Podgorice, desetak kilometara od mjesta sa kojeg je nestao. Po kompletnom opisu koji su mi dali, trebao bi u pitanju biti moj automobil - rekao je sinoć Pamić crnogorskim Vijestima.

- Znao sam da će policija dati sve od sebe, ali jesam li vjerovao da će ga naći? Iskreno, nisam. Pomirio sam se bio da sam ostao bez automobila sa kojim sam bio u četiri različita kluba. E sad, kako se to dogodilo, zašto se dogodilo da ga neko ostavi samo 10 kilometara od mjesta na kojem je bio parkiran, to će, vjerujem, utvrditi istraga - iskren je bio Pamić.

Pamić se u Titogradu zadržao samo 17 utakmica, a prije njega predsjednik kluba Vladan Vujović promijenio je čak četiri trenera u samo godinu dana.

Komentari (8)
  • BMW su uzeli samo da skrenu istragu s pršuta, hrana je bila plan, auto je samo diverzija....

    7. 2. 2019,   08:56
  • Zna lopov šta je dobro....

    7. 2. 2019,   09:26
  • Sve je to djelo Pršut - mafije.

    7. 2. 2019,   08:46