Obavijesti

Sport

Komentari 27

Panika u Madridu: Real mora u Pariz, a Ronalda muči mišić...

Panika u Madridu: Real mora u Pariz, a Ronalda muči mišić...
6

Samo tri dana prije uzvrata protiv PSG-a u Parizu gdje Real brani 3-1 iz prve utakmice, scena u kojoj Cristiano Ronaldo sjedi na klupi i drži led na mišiću zabrinula je Zidanea i navijače 'kraljevskog kluba'

VIDEO

Real je rutinski riješio Getafe (3-1), ali više od devete pobjede zaredom protiv kluba iz predgrađa Madrida i Ronaldovim golovima nakon kojih je ušao u 'klub 300', priča se o sceni 10 minuta prije kraja, kad je Portugalac sjeo na klupu.

Zamijenio ga je Marco Asensio, a Ronaldo je odmah skinuo štucnu i pokazao fizioterapeutu da ga boli mišić. Led bi trebao pomoći, ali tri dana prije uzvrata protiv PSG-a u Parizu gdje Real brani 3-1 ovo je sve samo ne bezazlena situacija za Zidanea, koji će gotovo sigurno u uzvratu biti bez ozlijeđenih Kroosa i Modrića.

- Situacija s Modrićem i Kroosom? Ne znam što će biti, oni ne treniraju s nama. Vidjet ćemo u utorak - rekao je zabrinuti Zinedine Zidane nakon utakmice protiv Getafea, koji je sad na listu briga stavio i Ronaldov mišić lista. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije ni potrebno naglasiti koliki bi udarac bio za Real da na Parku prinčeva u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka mora istrčati bez Cristiana Ronalda koji se vraća u formu u pravom trenutku, kao što je to bio slučaj i proteklih godina.

La Liga Santander - Real Madrid vs Deportivo Alaves

Odmah iza Messija

Golom Getafeu u 45. minuti Ronaldo je ušao u ekskluzivan 'klub 300' u La Ligi. Bio mu je to 300. gol u španjolskom prvenstvu. Samo je još jedan čovjek uspio zabiti najmanje 300 golova u La Ligi, njega će teško itko dostići, Leo Messi je na 372 gola.

La Liga Santander - Real Madrid vs Getafe

Minutu prije nego ga je Zinedine Zidane izvadio, Ronaldo je zabio drugi gol na utakmici, 301. prvenstveni gol u dresu Reala.

Zabio ga je glavom i opet je to bio jubilej, njegov 50. gol glavom u La Ligi. 

Nitko nije zabio više glavom od 2004. godine...
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener