Obavijesti

Sport

Komentari 28

Pao je od propuha! Pogledajte urnebesno simuliranje Jamesa

Pao je od propuha! Pogledajte urnebesno simuliranje Jamesa
1

KOLUMBIJSKE CIRKUSARIJE Prvo se James Rodriguez složio na travu od malo jačeg daška vjetra, a potom je njegov suigrač rasistički vrijeđao igrače Južne Koreje koji su dobili Kolumbiju 2-1 u prijateljskoj

VIDEO

Nije dobro prošla Kolumbija u prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje u Suwonu, ne samo rezultatski, izgubila je 2-1, James Rodriguez i društvo pali su i na ispitu ljudskosti. Kakve su  samo budalaštine izvodili, e to stvarno dugo nismo vidjeli.

Od simuliranja glavne zvijede Jamesa Rodrigueza do rasističkog ispada rezervnog igrača i nogometaša Boca Juniorsa Edwina Cardone koji se kasnije pravio blesav, a kamere su ga snimile kako igraču Južne Koreje gestikulira nakosivši oči rukama. 

Da su Kolumbijci očajni gubitnici prvi je pokazao James Rodriguez, prva zvijezda reprezentacije, igrač Bayerna na posudbi iz madridskog Reala. Kod 2-0 startao je na Kim Jin Suna koji je ostao ležati. James je išao provoditi neku svoju pravdu pa ga je podigao za dres. Korejac je zamahnuo jedno pet centimetara od Jamesovog lica, a ovaj se složio na travu. Izgledalo je to kao nekakav humoristični skeč.

Naravno, sudac nije nasjeo na ovo glumatanje kolumbijskog nogometaša.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Jamesov suigrač rasistički vrijeđao Korejce

No još veću glupost, zapravo, pravu sramotu, napravio je Edwin Cardona, koji je za Kolumbiju ušao u drugom poluvremenu utakmice.

Nakon što je James pao na travu, na terenu je nastala gužva.

Idealno da i Cardona dođe provjeriti što ima. I usput rasistički uvrijediti igrače Južne Koreje napravivši nešto što si čovjek s nekakvim osnovnim kućnim odgojem ne bi smio dopustiti, a kamoli igrač koji je možda uzor tamo nekom dječaku iz Kolumbije.

- Ma to su krivo protumačili. Nisam htio nikoga uvrijediti, na rasnoj ni na bilo kakvoj drugoj osnovi - izvlačio se igrač Boca Juniorsa.

Šteta što nije objasnio što je zapravio htio poručiti s tom svojom budalaštinom.

POGLEDAJTE VIDEO (incident od 0:37)

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka