Obavijesti

Sport

Komentari 150

Pašalić: Dalić mi je bar mogao reći zašto me nije vodio na SP

Pašalić: Dalić mi je bar mogao reći zašto me nije vodio na SP
1

'Bio bih lažljivac kad bih rekao da me nije boljelo što nisam išao na SP. Ali izbornik Zlatko Dalić je tako odlučio i pokazalo se naposljetku da je u pravu. No mogao mi je barem objasniti zašto nisam išao'

VIDEO

Atalanta u nedjelju gostuje kod Milana na San Siru. Poznat teren za jednog člana Gasperinijeve momčadi. 

Mario Pašalić se vraća na stadion na kojemu je proveo godinu dana svoje karijere. Mislio je da će više, ali...

- Odlučio sam ostati u Milanu nakon što smo osvojili talijanski kup što je jedini trofej uz hrvatski kup koji sam uzeo u karijeri. Ali klub je promijenio vlasnike i s njima se promijenila i moja sudbina - prisjeća se Pašalić za Gazzettu dello Sport i nastavlja:

- Lutao sam Milanellom, oduševljen svim tim slikama legendi na zidovima i pomislio: Šteta, ovo je mogao biti pravi klub za mene, barem još jednu sjajnu godinu sam tu mogao provesti - rekao je Pašalić i nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio sam već u previše gradova, previše klubova... I muka je to kad si stalno po posudbama. Volio bih pronaći klub u kojem bih ostao 2-3 sezone, da vidim što stvarno mogu. Ako to nije Chelsea, nadam se da će biti Atalanta.

- Nikad nisam toliko trenirao kao pod Gasperinijem. Dobro je to za moju fizičku spremu, u odličnom sam stanju - kaže Pašalić, koji se osvrnuo na nedjeljno utakmicu protiv Milana na San Siru. 

- Milan me naučio što je pritisak igranja pred puno publike i žao mi je, ali ova utakmica je za Atalantu jako bitna. U nogometu nema zahvalnosti. Ja to najbolje znam.

Chelsea još uvijek nije zatvorena knjiga za njega.

- Gledam ih tu i tamo, tjedan dana sam bio u Australiji s njima, osjetio što je to Sarrijev nogomet. No ne žalim što sam otišao jer što bi mi dobrog donijelo da sjedim tamo na klupi? Ne pripadam Chelseaju trenutačno, ne pripadam ni jednom velikom klubu, jer tek moram vidjeti mogu li dosegnuti tu razinu. A to ne mogu dok ne zaigram 2-3 godine u kontinuitetu. Možda se vratim u Chelsea, a možda je Atalanta moj veliki klub - ističe Pašalić.

Dotaknuo se i Svjetskog prvenstva.

- Bio bih lažljivac kad bih rekao da me nije boljelo što nisam išao na SP. Ali izbornik Zlatko Dalić je tako odlučio i pokazalo se naposljetku da je u pravu. No mogao mi je barem objasniti razloge zašto nisam išao - dodao je Pašalić.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste lik iz Krim Tima 2?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram