Obavijesti

Sport

Komentari 17

Pašalić zabio Perici i društvu, Valencia je zaustavila Atlético

Pašalić zabio Perici i društvu, Valencia je zaustavila Atlético
1

Hrvatski veznjak na sjajan je način proslavio povratak na popis izbornika Zlatka Dalića, zabio je gol u premijernom prvenstvenom nastupu za novi klub Atalantu, koja je razmontirala Peričin Frosinone

VIDEO

Posljednji susret prvog kola Serie A igran je u Bergamu gdje je Atalanta svladala Frosinone 4-0. Mario Pašalić još je jednom krenuo od prve minute i zabio za 3-0 u 61. minuti. 

Hrvatski veznjak odlično se snašao zabivši s nekoliko metara na dodavanje Gomeza koji je imao sjajnu večer. Naime, kapetan Atalante bio je strijelac vodećeg gola u 14. minuti i asistent Hateboeru u 48. minuti. Stipe Perica igrao je za goste do 82. minute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Valencia i Atlético Madrid podijelili su bodove u prvom kolu Primere na Mestalli odigravši 1-1.

Simeoneova momčad u utakmicu je ušla na krilima osvajanja europskog Superkupa u kojem su nakon produžetaka s 4-2 srušili madridski Real. No upravo su produžeci i gostovanje u Tallinnu očito ostavili traga na Atlético čiji su igrači, posebno u drugom poluvremenu, djelovali izmoreno i bezidejno pred protivničkim golom.

Madridska momčad prva je zatresla mrežu. Igrala se 26. minuta kada je Griezmann varkom prevario čuvare i majstorski dodao za Correu koji s desetak metara iz okreta šalje loptu u Netov gol.

Valencia je do gola vrijednog boda došla u 56. golom Rodriga koji je zabio nakon što je s drugog kraja terena dijagonalnu loptu poslao Soler, a prihvatio ju je Wass koji je napadaču asistirao dodavši mu precizno u šesnaesterac.

Tek u 89. minuti Marcelinova momčad imala je novu stopostotnu priliku kada je Wass išao sam na Oblaka , no slovenski je vratar odličnom intervencijom spriječio siguran gol, dok je u 94. Gameiro u izglednoj prilici s ruba kaznenog prostora slabašno pucao u ruke gostujućem čuvaru mreže. 

Za domaćina je u 76. minuti ušlo najveće ovoljetno pojačanje, sada već bivši napadač Chelseaja Batshuayi, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi madridske momčadi.

U posljednjoj utakmici 2. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je kao gost svladao Crystal Palace sa 2-0 (1-0).

Gosti su poveli preko Milnera (45-11m), a konačni rezultat postavio je Mane (90+3).

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola.

Liverpool se ovom pobjedom pridružio Manchester Cityju, Chelseaju, Watfordu, Tottenham Hotspuru i Bournemouthu na vrhu ljestvice sa po maksimalnih šest bodova. Crystal Palace je deseti s tri boda.

RIJEŠITE KVIZ: Koliko dobro vidite?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje