Obavijesti

Sport

Komentari 10

Pasti bez ijednog udarca na gol nedostojno je Rijekine tradicije

Pasti bez ijednog udarca na gol nedostojno je Rijekine tradicije
2

Najteži Rijekin ovosezonski poraz. Žalibože vremena i novca potrošenog na put do Splita. Da su predali bez borbe i izgubili 0-3, bolje bi prošli. A ionako 'nisu došli' na utakmicu

VIDEO

Rijeka je u 153. Jadranskome derbiju doživjela svoj najteži ovosezonski poraz: 0-4. Tradicija duga 7,5 godina je prekinuta. No to je ionako bilo osuđeno na prekid, kao i svaka druga tradicija. Nije problem ni u četiri primljena gola. I to se dogodi. Loša večer...

Ono što je nedopustivo je način na koji se izgubilo. Nijedan jedini udarac u okvir suparnikovog gola? Pa žalibože vremena i novca potrošenog na put do Splita. Da su predali bez borbe i izgubili 0-3, bolje bi prošli! A ionako 'nisu došli' na utakmicu.

I nisu kiksali (pre)mladi, tinejdžeri Lepinjica i Hrvoje Smolčić ili Bušnja u zadnjih deset minuta. Od prve se sekunde na poljudskome travnjaku raspala cijela riječka momčad! A jedina promjena koju je Bišćan napravio bila je: Čolak umjesto Pavičića pa, posljedično, 4-4-2 umjesto 4-1-4-1.

Trener je na splitski travnjak poslao momčad s četiri ofenzivca. Napadačku Rijeku. Koja je jedva prelazila centar. Murić je u 29' pucao metar od domaćeg gola. I to je bilo sve od Rijeke na Poljudu. Bez karikiranja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pasti bez ijednog udarca na gol nedostojno je Rijekine tradicije. I pljuska navijačima koji su potegnuli do Splita 'igrati' protiv 15.000 domaćih. Igrači su bili u ravnopravnih 11 na 11. Uz odlično suđenje i apsolutno korektnu igru. Po prekrasnom vremenu, na 'travnjaku idealnom za igru'.

Nogometnu igru u kojoj je Hajduk Siniše Oreščanina Rijeci očitao lekciju iz svih zamislivih postulata i elemenata. Ako ispadne da se dogodio raritetni raspad sistema... Svo zlo s tim. Ostaje "samo" sramota jedne igre nedostojne Rijekinog dresa.

U srijedu se kod Intera igra za finale Kupa. Što uopće nije loše. Nema se vremena misliti na Jadranski derbi. Jer misliti na ovih 0-4 iz riječkog kuta uopće nije zdrav sport. Niti je pametno mikro-analizirati ovih 0-4.

Hajduku svaka čast i na sjajnoj igri i na 100% zasluženoj pobjedi. Rijeci... Nada da će valjda sama sebi znati objasniti pa spriječiti da joj se ne ponovi ono što joj se u 153. Jadranskom derbiju dogodilo. Nedopustivi totalni raspad sistema!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu