Obavijesti

Sport

Komentari 43

Patetika na najjače: Nikad me neće srušiti, vratit ću se jači

Patetika na najjače: Nikad me neće srušiti, vratit ću se jači
1

U Realu su se nadali kako će Sportski arbitražni sud (CAS) uvažiti žalbu i barem smanjiti kaznu od pet utakmica koju je Ronaldo dobio jer je gurnuo suca na utakmici superkupa protiv Barcelone, ali to se nije dogodilo.

VIDEO

Još jedna odluka koju ne mogu razumjeti, Od nepravde do nepravde... Ali nikad me neće srušiti. Kao uvijek, vratit ću se jači nego ikad, hvala svima koji me podržavaju, napisao je na Cristiano Ronaldo nakon što mu je Sportski sud potvrdio kaznu.

U Realu su se nadali kako će Sportski arbitražni sud (CAS) uvažiti žalbu i barem smanjiti kaznu od pet utakmica koju je Ronaldo dobio jer je gurnuo suca na utakmici superkupa protiv Barcelone, ali to se nije dogodilo. Portugalac je već propustio otvaranje sezone protiv Deportiva, a još će pauzirati protiv Valencije, Levantea i Socieadada nakon čega se vraća za Real Betis u Madridu.

Ronaldo je prestrogo dobio drugi žuti karton, u to nema dileme. Kao što nema dileme ni da je Real oštećen protiv Barcelone. Nema ni logike da  Luis Suarez za ono smiješno glumatanje i iznuđeni penal prođe bez kazne, a Ronaldo dobije pet utakmica, ali u La Ligi se drže pravlinika, a simuliranje u Španjolskoj (još) nije kažnjivo.

Ali jest guranje suca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Isto tako, koliko su samo puta suci i disciplinska komisija Cristianu Ronaldu progledali kroz prste dok je udarao igrače bez lopte u La Ligi... Pa prije dvije sezone to je napravio barem pet puta, sve je bilo snimljeno, nije dobio niti jednu kaznu. 

Igrači koje je udario bez lopte tada nisu pisali priopćenja na društvenim mrežama o nepravdi i neshvatljivim odlukama, a šutjeli su i u Realu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu