Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Patricija Klasnić: Sljedeća sam na operacijskom stolu!

None Foto: PIXSELL

Nogometni klub Werder je ponudio 350.000 eura odštete za neodgovorno tretiranje Klasnićevih problema s bubregom. Ivan Klasnić nije prihvatio

Doktor Dimanski je svojim postupcima uništio mog supruga i oduzeo nam jedan dio života. Čini se da sam ja sljedeća na operacijskom stolu, naredna koja će donirati bubreg mom Ivanu, izjavila je Patricija Klasnić, supruga Ivana Klasnića, njemačkom Bildu. Klasnić će, vjerojatno, za šest godina trebati novi bubreg.
Naš nogometni reprezentativac odbio je ponudu svog nekadašnjeg kluba Werdera. Bundesligaš je ponudio 350.000 eura odštete za neodgovorno tretiranje njegovih problema s bubregom. Ivan Klasnić je posljednje dane proveo na sudskom ročištu u civilnom procesu na Okružnom sudu u Bremenu, a njegova potražnja nije bila samo 1.1 milijun eura, već javno priznanje službenog liječnika kluba dr. Götza Dimanskoga, te njegove kolegice internistikinje dr. Manje Guhe da su pogriješili u svom poslu.
- Možemo ponuditi 350.000 eura i to je sve - poručili su sadašnjem nogometašu Nantesa. Ivan je odbio ponudu. Izjavio je da "nije tužio klub zbog novca, već zbog principa".

Komentari (14)
  • wered ga je sj. i nemreš reć da su bili uz njega kad je bilo najteže... oni bi ga šutnuli ko staru šlapu sigurno... oni su krivi, ivane oderi ih po džepu i sretnu ti bilo!

    18. 4. 2009,   12:35
  • Kako ti možeš reći da nisu?pa jesu li ga cijelo vrijeme podržavali,vratili da igra????????? jesu!!!milsim ne branim niti nejga niti werder ali ovo što on radi nije lijepo.

    18. 4. 2009,   12:37
  • Koji je njemu qurac?Umjesto da bude sretan što je ostao živ on se povlači po sudu sa klubom koji je stao uz njega jer lako su oni njega mogli šutnuti.Werder ti je puno pomogao,uvijek su bili uz tebe,ali ti si taj koji kontrira tak da nemoj to raditi ljudi će te zamrziti.Bolje gledaj kako ćeš igrati nogomet i trenirati,jer kako vidim po rezultatima ne ide ti baš.

    18. 4. 2009,   12:30