Obavijesti

Sport

Komentari 16

Pelle se ispričao za penal, 'elf' ostao bez Gomeza i Hummelsa

Pelle se ispričao za penal, 'elf' ostao bez Gomeza i Hummelsa
1

Ispričavam se svima. Nisam pokušao isprovocirati Neuera, mislim da on to nije ni primjetio. Da sam zabio taj penal, bio bih junak, ali umjesto toga, vraćam se kao nitko i ostat ću nitko, rekao je Pelle

VIDEO

Dan poslije ispadanja Talijana protiv Nijemaca, psihološko stanje igrača 'azzurra' je pri dnu. Velik su trud uložili kako bi se suprotstavili favoriziranom 'elfu', ali ostali su kratki nakon lošijeg izvođenja penala. 

Jedan od tragičara je i napadač Graziano Pelle koji je promašio penal u četvrtoj seriji:

- Ispričavam se svima. Nisam pokušao isprovocirati Neuera, mislim da on to nije ni primjetio - započeo je stasiti napadač Southamptona, pa nastavio:

- Da sam zabio taj penal, bio bih junak, ali umjesto toga, vraćam se kao nitko i ostat ću nitko - rezimirao je neutješni Pelle.

Nijemci u polufinale idu bez Hummelsa i Gomeza

Danak teškoj utakmici platili su i Nijemci. Joachim Low od danas ima velikih briga oko sklapanja vezne linije Njemačke jer Khedira (problemi s aduktorom) i Schweinsteiger (problem s koljenom) ponovo imaju muke s ozljedama. Situacija posebno nije dobra kod veznjaka Juventusa koji bi mogao propustiti ostatak turnira.

Germany v Italy - EURO 2016 - Quarter Final

Na te se probleme nadovezala suspenzija Matsa Hummelsa koji neće igrati u polufinalu, a cijelu tešku situaciju dodatno začinjava otpadanje jedinog klasičnog centarfora, Maria Gomeza. Njega nema do kraja Eura. 

Današnji pregledi u bolnici pokazali su ozljedu bedrenog mišića te je iskusni napadač izgubljen za polufinale i eventualno finale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna