Obavijesti

Sport

Komentari 5

Pepe briljirao u Arsenalovoj pobjedi, Celtic dobio Lazio...

Pepe briljirao u Arsenalovoj pobjedi, Celtic dobio Lazio...
2

Josip Pivarić i Karlo Bartolec igrali su jedan protiv drugoga, a Dinamo Kijev i Kopenhagen su na kraju završili 1-1. Pivarić nije ulazio u igru, a Bartolec je odradio cijelu susret...

VIDEO

Lazio je u Glasgowu, u susretu koji je vodio naš Ivan Bebek, vodio 1-0 i imao zicer za 2-0, ali je na koncu ostao bez bodova.

Pokretanje videa...

Arsenalovi navijači pale dres Girouda 16:40

Talijanski sastav je stigao do prednosti u 40. minuti nakon brze konte koju je pogotkom završio Manuel Lazzari. U 65. minuti gosti su imali možda i meč loptu, Correa je sam krenuo prema suparničkom golu, no pogodio je vratnicu. Tri minute kasnije izjednačio je Ryan Christie, a pobjedu domaćinu donio je Jullien pogotkom u 89. minuti. 

U drugom susretu iz skupine Cluj je u Francuskoj pobijedio Rennes sa 1-0 u susretu s čak tri crvena kartona i jednim promašenim jedanaestercom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ključni trenutak utakmice dogodio se već u petoj minuti kada je domaći vratar Mendy zaradio crveni karton zbog prekršaja izvan kaznenog prostora. Gosti su igrača više iskoristili četiri minute kasnije golom Cipriana Deaca. Rennes je mogao izjednačiti u 28. minuti, ali M'Baye Niang nije iskoristio kazneni udarac pucavši pored gola.

U prvoj minuti nastavka domaćin je ostao bez još jednog igrača, a isključen je Eduardo Camavinga, a osam minuta prije kraja i gosti su ostali bez jednog igrača nakon što je isključen Mateo Sušić.

U skupini F Arsenal i Vitoria Guimaraes su odigrali sjajnu utakmicu u kojoj su Portugalci dva puta vodili, ali je pobjeda pripala domaćinu.

Edwards je doveo Vitoriju u vodstvu u 9. minuti, izjednačio je Martinelli u 32. minuti, no pet minuta kasnije Bruno Duarte dovodi goste do nove prednosti. "Topnici" su deset minuta prije kraja izjednačili golom Pepea iz slobodnog udarca, a isti je igrač u sudačkoj nadoknadi novim golom iz slobodnjaka donio treću pobjedu londonskom sastavu.

U drugom dvoboju Eintracht je pobijedio Standard Liege sa 2-1. Golove za njemački sastav zabili su David Abraham (28) i Martin Hinteregger (73), dok je pogodak za goste zabio Amallah u 82. minuti. 

U skupina B Dynamo Kijev i Kopenhagen su odigrali 1-1.

Danci su stigli do prednosti već u 2. minuti golom Pierosa Sotirioua i uspjeli su obraniti prednost do kraja poluvremena. Ipak, Dynamo je izjednačio u 53. minuti preko Artema Šabanova. 

Josip Pivarić nije igrao za Dynamo, dok je Karlo Bartolec odradio cijeli susret za goste.

U drugom susretu Malmo je pobijedio Lugano sa 2-1. Jo Inger Berget (13-11m) i Guillermo Molins (33) su zabili za domaćine, a Alexander Gerndt (50) za goste.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka