Obavijesti

Sport

Komentari 5

Perasović je izborio Final Four, branitelj naslova ispao iz utrke

Perasović je izborio Final Four, branitelj naslova ispao iz utrke
1

Košarkaši Laboral Kutxe, koje predvodi bivši izbornik hrvatske reprezentacije Velimir Perasović, izborili su plasman na Final Four izbacivši Panathinaikos

VIDEO

Nakon moskovskog CSKA, plasman na završni turnir Eurolige izborili su i košarkaši Laboral Kutxe koje predvodi bivši izbornik hrvatske reprezentacije Velimir Perasović, te turski Fenerbahče.

Španjolski sastav je u Ateni pobijedio Panathinaikos 84-75 i u seriji na tri pobjede slavio 3-0. Laboral su do pobjede predvodili Darius Adams sa 24 koša i četiri skoka, te Mike James sa 20 koševa i šest skokova, dok su u domaćim redovima najefikasniji bili Miroslav Raduljica sa 13 koševa i osam skokova, te James Gist i Elliot Williams sa po 11 koševa.

Četvrtfinalnu seriju je rezultatom 3-0 okončao i Fenerbahče koji je u trećem susretu u Madridu pobijedio Real 75-63. Goste su do pobjede i plasmana na Final Four predvodili Bogdan Bogdanović sa 17 koševa, Ekpe Udoh sa 15 koševa i 12 skokova, te Bobby Dixon sa 14 koševa. Kod Reala najefikasniji su bili Sergio Rodriguez sa 15 i Gustavo Ayon sa po 14 koševa i skokova.

Tomićevih sedam koševa u pobjedi Barce

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Barcelona je u trećem susretu pobijedila Lokomotiv Kuban 82-70 i povela 2-1. Barcu su do slavlja predvodili Alex Abrines sa 25 koševa, Tomaš Satoransky sa 13 i Justin Doellman sa 12 koševa i sedam skokova. Hrvatski košarkaš Ante Tomić zabio je sedam koševa uz pet skokova.

Kod Rusa najefikasniji su bili Anthony Randolph sa 16 koševa i šest skokova i Malcolm Delaney sa 15 koševa. Amerikanac s hrvatskom putovnicom Dontaye Draper zabio je devet koševa uz četiri skoka. Četvrta utakmica na rasporedu je za dva dana ponovo u Barceloni.

Plasman na završni turnir u ponedjeljak je izborio i CSKA s tri pobjede protiv Crvene zvezde. Nakon dvije pobjede u Moskvi prošloga tjedna, CSKA je u ponedjeljak slavio u Beogradu sa 78-71.

Final Four je na rasporedu od 13. do 15. svibnja u Berlinu. U polufinalu će snage odmjeriti Fenerbahče i Laboral, dok CSKA čeka pobjednika dvoboja između Lokomotiva i Barcelone.

Rezultati trećih susreta četvrtfinala košarkaške Eurolige:

Panathinaikos - Laboral Kutxa 75-84 (Laboral je pobijedio 3-0)
Real Madrid - Fenerbahče 63-75 (Fenerbahče je pobijedio 3-0)
Barcelona - Lokomotiv Kuban 82-70 (Barcelona vodi 2-1)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.