Obavijesti

Sport

Komentari 12

Perdonate! Padobranac sletio na teren u teškoj pobjedi Intera

Perdonate! Padobranac sletio na teren u teškoj pobjedi Intera
1

Nakon što su imali 3-1 na poluvremenu, nogometaši Intera su opasno živjeli u drugom poluvremenu i umalo ispustili pobjedu (3-4), ali kraju tri boda idu u Milan. Usred utakmice na teren je sletio padobranac

VIDEO

Dečki, pardon! Ajte idem ja van pa se vi dalje loptajte, mogao je samo poručiti nespretni padobranac koji je usred utakmice Sassuola i Intera sletio na teren. Igračima nije bilo jasno što se događa, a ubrzo ga je s terena ispratila redarska služba pa se utakmica mogla nastaviti.

Inter je na kraju slavio 4-3 na teškom gostovanju u Sassuolu. No, mogli su izabranici Antonia Contea na kraju i prosuti pobjedu, a sve je tako dobro krenulo za njih. Već u drugoj minuti Lautaro Martinez zabio je krasan gol na asistenciju našeg Marcela Brozovića. No, ubrzo su se vratili domaći nevjerojatno preciznim udarcem Berardija. Inače odlični Handanovič ovu loptu nikako nije mogao obraniti.

Conteove trupe tad su opet preuzele inicijativu, a sve je to rezultiralo novim vodstvom. Lukaku je prvo u 38. minuti u stilu malonogometnog sidraša sa Pelusom na leđima probio Consiglija da bi prije odlaska na odmor hladno zabio penal kojeg je izborio Lautaro Martinez.

Nisu toliko dobri bili 'nerazzurri' u nastavku, ali u svemu ih je prekinuo i padobranac koji je od cijelog Sassuola za slijetanje izabrao baš Mapei stadion. Ubrzo su ga s terena odstranili redari, a razmislit će hoće li opet letjeti padobranom kad na kućnu adresu stigne kazna zbog upadanja na teren.

Serie A - U.S Sassuolo v Inter Milan

No, iako su bili u podređenom položaju, gosti su prvi zabili u nastavku. Martinez je bio precizan s bijele točke u 71. minuti, ali samo tri minute kasnije Filip Đuričić je nakon lijepe akcije gostiju zabio za 4-2. Probudili su se tad domaći i krenuli u opću ofenzivu, te su osam minuta kasnije došli na gol zaostatka.

Nakon krasnog solo prodora kroz četvoricu zabio je Boga. Opasno je živio Inter u posljednjim minutama, Sassuolo je svim silama krenuo po remi. Ubačaji, korneri, pokušaji iz daljine, ali ništa od toga nije ugrozilo gol Samira Handanoviča. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović je u ovoj pobjedi odigrao cijeli susret te je asistirao za prvi gol.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu