Obavijesti

Sport

Komentari 23

Perišić je hit, a Rummennige se sada ispričava Niki Kovaču

Perišić je hit, a Rummennige se sada ispričava Niki Kovaču
10

Veliki Kalle Rummenigge u kolovozu je bio pun skepse kada je naletio na žestoku upornost i želju Nike Kovača da u Bayern dovede Ivana Perišića. Sad su svi ludi za Perišićem i svima je jasno da je Niko bio 100% u pravu

VIDEO

Svi su ludi za Ivanom Perišićem! München je oduševljen svojim ljetnim pojačanjem, Bayern opet ima hrvatsku klasu ne "samo" na klupi nego i na travnjaku, a oni koji su bili puni skepse prema kombinaciji 'Hrvat želi Hrvata' sada se ispričavaju Niki Kovaču.

Pokretanje videa...

00:52

Dva gola u Bundesligi plus četiri asistencije što u Bundesligi, a što u Ligi prvaka, trka, moć i znanje po cijeloj lijevoj Bayernovoj strani, mjesto standardnog člana početnih 11... To je Ivan Perišić (30) kojeg je u kolovozu Niko Kovač silno želio dovesti iz Intera. Želio i uspio, bar na posudbu.

Bundesliga - Bayern Munich v FC Cologne

Ivan nije bio u planovima Antonija Contea, a i Kovaču je trebalo vremena da svjetskoj, njemačkoj i Bayernovoj legendi, klupskome predsjedniku Karlu-Heinzu Rummeniggeu objasni kako je pet milijuna eura za posudbu takvog igrača zapravo - vrhunski posao.

I sad likuju svi. I Bayern koji ima klasu uz fiksiranu opciju odštete od 20 milijuna eura za sljedeće ljeto, i Inter koji ima novac, a riješio se igrača koji mu ne treba, i bavarski navijači koji Perišića obožavaju i - Niko Kovač koji komotno smije likovati nad sjajnim raspletom situacije.

Soccer 1. Bundesliga / FC Bayern Munich 1.FC Cologne 4-0.

Talijanski mediji pišu kako se Rummenigge ispričava Kovaču zbog teške rezerviranosti s kojom je našeg trenera mučio dok mu je Niko ljetos objašnjavao kako, kad se već nije uspjelo dovesti Leroya Sanea (23) iz Man Cityja, karte treba baciti na Perišića.

Sane je doživio tešku ozljedu koljena i pred njim je duga, višemjesečna pauza, a Perišić zabija i servira vrhunske lopte Robertu Lewandowskom koji je cijelo ljeto kukao kako momčadi trebaju pojačanja, a sada se smije od uha do uha jer lopte stižu k'o naručene, Lewa se samo treba nakloniti pa trčati Ivanu u zagrljaj.

Munich, 21.09.2019, firo, football, 1.Bundesliga, season 2019/2020, FCB, Bayern Munich - FC Cologne

Već sad je jasno da je naredni transfer tek formalnost: Bayern će Perišića sljedećeg ljeta kupiti od Intera. I u tom poslu proći vrhunski jer je - slušao Niku Kovača!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka