Obavijesti

Sport

Komentari 38

Kakva utakmica! Perišić zabio, Fiorentina izjednačila u 101.

Kakva utakmica! Perišić zabio, Fiorentina izjednačila u 101.
2

Laurini je u svome kaznenom prostoru dirao loptu rukom i sudac je odmah pokazao na bijelu točku. Pošto Maura Icardija nema, Ivan Perišić uzeo je loptu u ruke, stavio loptu na bijelu točku i zakucao za 3-1 u 52. minuti

VIDEO

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su Fiorentina i Inter (3-3)! Šest golova, dva penala i čak četiri korištenja VAR-a vidjeli smo u ovoj utakmici, a VAR je i odnio pobjedu Nerazzurima u 101. minuti kada je dosuđen penal za Fiorentinu.

Ivan Perišić polako se vraća u formu! Hrvatski reprezentativac zabio je i drugi gol u četiri dana, a posljednja žrtva je Fiorentina. Perišiću je to četvrti gol u Serie A, a prvi nakon dva mjeseca.

Igrač Fiorentine Laurini je u svome kaznenom prostoru dirao loptu rukom i sudac je odmah pokazao na bijelu točku. Sudac Rosario Abisso gledao je snimku na VAR-u nekoliko minuta da bi onda dosudio penal za goste. Pošto Maura Icardija nema, Ivan Perišić uzeo je loptu u ruke, stavio loptu na bijelu točku i zakucao za 3-1 u 52. minuti. Golman je otišao u jednu stranu, a lopta u drugu. Prethodna dva gola za Inter zabili su Vecino i Politano, dok je prvi gol Fiorentini poklonio De Vrij autogolom.

Slavili su igrači Intera, mislili su da je gotovo i da su nova tri boda u džepu, no žestoko su se prevarili. Prvo je Lucas Muriel neobranjivo u 74. minuti zabio iz slobodnog udarca, a onda je uslijedio pravi kaos u sudačkoj nadoknadi. Abisso se potpuno pogubio, više nije bio siguran ni u jednu odluku, veliki pritisak nametali su mu igrači s obje strane. A onda jedna scena u samoj završnici o kojoj će se sigurno pričati sljedećih dana u Italiji. Ubacio je igrač Fiorentine loptu u peterac gostiju, a tamo ju je dirao rukom D'Ambrosio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sudac je odmah dosudio penal, ali nakon razgovora sa sucima iz VAR sobe, i po četvrti put na utakmici otišao je pogledati snimku. Gledao ju je pet minuta i nakon toga je i konačno dosudio penal za Fiorentinu. No čini se da je bio u krivu, lopta je pogodila igrača Intera u ruku, ali ju je on držao uz tijelo. Veretout je zabio u 101. minuti za 3-3 i veliko slavlje na Artemiju Franchiju moglo je početi. 

Ubrzo nakon toga Abussi je svirao i kraj utakmice nakon čega su na njega poput osica naletjeli igrači Intera koji su se žestoko bunili zbog dosuđenog penala.

Unatoč propuštenoj pobjedi, dobra vijest za Inter je Ivan Perišić koji je napokon ušao u formu. Prije samo mjesec dana bio je pred odlaskom iz Intera, predao je zahtjev za transferom i želio ga je Arsenal, ali nerazzuri ga nisu htjeli pustiti. Zbog toga ga je Spalletti preselio na klupu na kojoj je proveo dvije utakmice.

No, ubrzo je vraćen u prvu momčad gdje je pokazao koliko je bitan igrač za Inter i pokazao nekima kako se treba ponašati u teškoj situaciji. Prvo je asistirao za gol D'Ambrosiju u pobjedi protiv Sampdorije prošlo kolo, a u četvrtak je zabio i Rapid Beču u šesnaestini finala Europske lige.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet