Obavijesti

Sport

Komentari 73

Perišiću, majstore: Zakucao je prvi u sezoni, vratio se Srna!

Perišiću, majstore: Zakucao je prvi u sezoni, vratio se Srna!
1

Ivan Perišić večeras je bio najbolji pojedinac Intera i osim što je zabio gol imao je dva sjajna pokušaja. Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret dok je Šime Vrsaljko debitirao i igrao do 71. minute

VIDEO

Nogometaši Intera remizirali su 2-2 s Torinom kod kuće u 2. kolu talijanske Serie A. Nakon potpune dominacije u prvom, Inter se raspao u drugom dijelu i primio dva gola. Strijelci za 'nerazzurre' bili su Perišić u 7. i De Vrij u 32. minuti. Za Torino su pogodili Belotti u 55. i Meite u 68.

Ivan Perišić večeras je bio najbolji pojedinac Intera i osim što je zabio gol imao je dva sjajna pokušaja. Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret dok je Šime Vrsaljko debitirao i igrao do 71. minute.

Samo sedam minuta bilo je potrebno Perišiću da postigne svoj prvi gol ove sezone. Hrvatski reprezentativac sjajno je pogodio na asistenciju Maura Icardija i doveo Inter u rano vodstvo. Bio je to njegov najbrži gol otkad je stigao na Giuseppe Meazzu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sjajan gol Ivana Perišića Torinu

Inter je u susret ušao nakon iznenađujućeg poraza u prvom kolu kod Sassuola. Jedan od pretendenata na naslov ove sezone odigrao je blijedu utakmicu na otvaranju sezone. 

No, u drugu je krenuo u nešto izmijenjenom sastavu tako da su od prve minute na travnjaku bilii Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko.

Inter je igrao sjajno u prvom poluvremenu i na odmor otišao s velikom prednošću od 2-0. No, u nastavku to nije bila ista momčad. Inter je doživio strašan pad i Torino je stigao do izjednačenja.

Perišić je imao još jedan sjajan pokušaj u 92. minuti kada je njegov udarac ispod prečke izvadio Sirigu. Bila ja to sjajna obrana talijanskog golmana, Perišić se uhvatio za lice u nevjerici jer je bio uvjeren da će zabiti za pobjedu.

Hrvatski reprezentativac večeras je stigao do 32. gola u 120. utakmici za Inter, a ostvario je i 29 asistencija.

Vratio se Dario Srna

Filip Bradarić asistirao je u remiju Cagliarija 2-2 sa Sassuolom u svojem debiju u Serie A. Bradarić je u igru ušao u 71. minuti, a samo dvije minute kasnije asistirao je ubačajem iz kornera Pavolettiju koji je zabio za 2-1.

Pavoletti je bio strijelac i prvog gola na utakmici u 10. minuti, ali tu prednost su gosti poništili u 53. minuti preko Berardija. U Serie A je debitirao Darijo Srna, odigrao je čitavu utakmicu i to mu je bio prvi nastup nakon suspenzije zbog dopinga od rujna 2017. godine.

Sassuolo, koji je od 92. bio bez isključenog Marlona je na kraju stigao do boda pogotkom Boatenga iz penala u devetoj minuti nadoknade.

Fiorentina je s uvjerljivih 6-1 pobijedila Chievo, a u dresu Viola je debitirao Marko Pjaca. Ušao je s klupe u 74. minuti, dok je na klupi suparnika sjedio Šemper. Za uvjerljivo slavlje Fiorentine zaslužni su Milenković, Gerson, Benassi s dva gola, Chiesa i Simeone.

Udinese je s 1-0 pobijedio Sampdoriju, a strijelac odlučujućeg gola bio je De Paul u devetoj minuti. Istim rezultatom SPAL je bio bolji od Parme, a strijelac je bio Antenucci. Lorenco Šimić nije ulazio u igru. Utakmica Frosinonea i Bologne je završila 0-0, a Stipe Perica je odradio 90 minuta. 

Slavila je i Genoa, a ona je s 2-1 bila bolja od Empolija. Piatek i Kouame su zabili za prednost od 2-0 do 18. minute, a Empoli je uspio smanjiti zaostatak tek u sudačkoj nadoknadi golom Mraza.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
VIDEO Fury je teturao po ringu, zvono ga spasilo! Ovo je runda zbog koje je Usik pobijedio...
MEČ ZA PAMĆENJE

VIDEO Fury je teturao po ringu, zvono ga spasilo! Ovo je runda zbog koje je Usik pobijedio...

Dvojica najboljih teškaša na svijetu sučelila su se za ujedinjenje titula, a na kraju je podijeljenom odlukom sudaca slavio ukrajinski boksač koji još ne zna za poraz u karijeri