Obavijesti

Sport

Komentari 3

Pet razloga zašto će Dinamo pobijediti Basel

Pet razloga zašto će Dinamo pobijediti Basel
1

Pojedinačna kvaliteta Modrića i Mandžukića najveće su prednosti "modre" momčadi, a pitanje je i kako će se gosti nositi s vrućom atmosferom

VIDEO

Koje su prednosti Dinama u sutrašnjem ogledu protiv Basela? Ima ih nekoliko, no čini se da su najveće Maksimir i - Luka Modrić...

'UTVRDA' MAKSIMIR VELIKA PREDNOST
Baselovi igrači su 'zečevi’, uplašit će se već u tunelu maksimirskog stadiona. Tu vidim veliku Dinamovu prednost koju treba iskoristiti, rekao je bivši baselovac Ivan Rakitić.
KONTINUITET BRANKA IVANKOVIĆA
Dok Dinamo hrvatskim prvenstvom “maršira” i pobjedama diže moral, Basel tu i tamo naleti na koju “minu”. Posljednja ze zvala Young Boys, koji im je zabio pet komada.
DINAMIT U MANDŽINIM NOGAMA
Brzinu, eksplozivnost i nepredvidivost napadača Marija Mandžukića najbolje su osjetili igrači i trener Ajaxa. Henk Ten Cate za njega je rekao da ih je sam uništio.
MATEMATIKA NA PLAVOJ STRANI
Prema zakonu velikih brojeva, Dinamo jednostavno mora pobijediti. Od 2000. i susreta s Parmom (1-0, Šokota), Dinamo nije dobio ni jednu momčad s “pedigreom.”
DINAMO IMA LUKU MODRIĆA
Basel u srednjem redu ima “šljakere” Ergića, Chiperfeldai Carlitosa. Nema umjetnika poteza, nema Modrića, koji u svakom trenutku može riješiti utakmice, teško ga je čuvati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića