Obavijesti

Sport

Komentari 29

Petarda Gruzijcima, a još kad plavi za Mađare 'dodaju gas'...

Petarda Gruzijcima, a još kad plavi za Mađare 'dodaju gas'...
3

Dinamo je odigrao loše prvo poluvrijeme, za prolazak bila su dovoljna dva dobra druga poluvremena. Pobijedio je u uzvratu 3-0. Sjajni su protiv Gruzijaca bili Petković, Oršić i Olmo

VIDEO

Opasno, baš je opasno živio Dinamo u prvome poluvremenu. Saburtalo je stvorio tri-četiri opasne prilike, bio je blizu gola, a da je zabio, bilo bi panike u Maksimiru. No, Dinamo je s 3-0 isprašio Gruzijce, vratio se sjajni Dani Olmo, Bruno Petković zabio je u četiri utakmice za redom... Spremni su za Mađare!

Prvi je gol zabio Mislav Oršić. On je bio junak Dinama protiv Gruzijaca. Dva gola i izboren penal. Igrač utakmice prije tjedan dana, igrač utakmice sad u Maksimiru. Ako ovako nastavi, sjajni bi Mislav trebao dobiti i poziv u reprezentaciju. Postao je sjajan igrač u Dinamu.

Olmo ušao i majstorski završio posao, Petković četiri u četiri!
Olmo ušao i majstorski završio posao, Petković četiri u četiri!

Dva su dobra druga poluvremena u dvije utakmice bila dovoljna za prolazak u treće pretkolo. Baš dovoljna, ali svjestan je i Nenad Bjelica da će Dinamo u 3. i posljednjem pretkolu Lige prvaka morati igrati baš puno bolje da bi izborio elitu. Mora se pohvaliti i Brunu Petkovića. On je pokrenuo momčad ulaskom u igru. Zabio je i asistirao. Oršić dva, Petković dva i Olmo jedan, za ukupnih 5-0 protiv Gruzijaca. 

Zagreb: Uzvratni susret 2. pretkola Lige prvaka između Dinama i Saburtala

Sami je početak sezone, cilj je ispunjen, bez primljenoga gola se prošlo dalje, ali sad počinje ono pravo. U prvih pet utakmice sezone, Dinamo nije primio ni gol. To je stvar koja raduje, a Dilaver i Theophile-Catherine još nisu zaigrali u paru ove sezone. Za tjedan dana u Maksimir dolazi mađarski prvak. Ferencvaroš će biti puno opasniji od Gruzijaca. Dinamo u taj dvomeč ulazi kao favorit, ali trebat će u ovih tjedan dana još malo podići formu.

Protiv Saburtala je u Maksimiru dosta igrača ostalo dužno. Jednostavno, uklopili se u maksimirsku tišinu. Tišinu su nakratko prekinula djeca iz nogometnih škola pokušali su razbuditi svoje ljubimce. Neki od njih bili su tihi, neprimjetni, a neki su previše griješili. Pinto, Leovac, Gojak, Kadzior, Gavranović, Hajrović svi oni nisu bili na svojoj razini. Neki od njih bi lako mogli ispasti iz momčadi za Mađare. Dobio je 15-ak minuta i Dani Olmo. Sjajni Španjolac je i asistirao i zabio. Protiv Mađara bi mogao imati i puno veću minutažu. 

Inače, protiv Ferencvaroša Dinamo igra u utorak 6. kolovoza od 20 sati u Maksimiru. Uzvrat je u utorak 13. kolovoza, utakmica i tada počinje točno u 20.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu