Obavijesti

Sport

Komentari 34

Petko je sad netko: Abidal je zbog njega dolazio, i to dvaput

Petko je sad netko: Abidal je zbog njega dolazio, i to dvaput
2

Sportski direktor Barcelone Eric Abidal Petkovića je gledao na Poljudu gdje se poslije zadržao u razgovoru s Ivanom Cvjetkovićem, Petkovićevim zastupnikom. Abidal je stigao i na Rujevicu

VIDEO

Sportski direktor Barcelone Eric Abidal bio je na Poljudu i Rujevici, gledao je Hrvatsku protiv Mađarske i Slovačke, a razlog njegova dolaska je - Bruno Petković!

Pokretanje videa...

00:55

Tako piše katalonski Sport tvrdeći da je napadač Dinama idealna zamjena za Luisa Suareza, kojem su 32 godine i neće moći još dugo biti na vrhunskoj razini. Da stvar bude bolja, na Poljudu smo vidjeli Erica Abidala.

- Došao sam gledati Rakitića - prilično neuvjerljivo pokušao nam je sakriti pravi razlog dolaska.

Potom se okrenuo i desetak minuta poslije bio je u društvu Ivana Cvjetkovića, Petkovićeva zastupnika. Jesu li doista razgovarali u Bruni Petkoviću, poslovna je tajna, no španjolski mediji tvrde da je upravo Bruno bio tema razgovora. Napadač Dinama u tim je dvjema utakmicama bio ponajbolji na terenu, zabio je dva gola Mađarskoj i jedan Slovačkoj. Uostalom, da je Bruno doista igrač za Barcelonu, smatra i Dinamov trener Nenad Bjelica.

- Pitali su me na predavanju za kojeg hrvatskog igrača mislim da bi mogao igrati u Barceloni. Onako, iz prve, opalio sam - Dani Olmo! No odmah sam se sjetio da Olmo nije hrvatski nogometaš, pa sam se ispravio i rekao - Bruno Petković. U prvom sam trenutku pomislio da ipak možda malo pretjerujem, ali gledajući ga svakodnevno na treninzima, doista mislim da će jednog dana biti razina za Barcelonu! Igra vrhunski, čudesno razigrava suigrače i momčad. A stalno je opasan. Mora tako nastaviti, rekao bih da je tek na početku puta - rekao je Bjelica.

Nakon što se u katalonskim medijima pojavila vijest da Brunu Petkovića prati Barcelona, na Transfermarktu je Petković bio najtraženiji pojam, ispred Lionela Messija i Cristiana Ronalda. 

Ne tako davno, prije nepune dvije godine, Bruno je igrao u drugoj talijanskoj ligi. Došavši u Dinamo, napravio je pravi “boom” i danas je jedan od igrača bez kojih je nezamisliva reprezentacija Hrvatske, igrač za najveće europske klubove. Barcelona? Hm, složili bismo se s Bjelicom, ovakav Petković sigurno može konkurirati za Barcelonu. Cijena? Dinamo ga neće pustiti za manje od 20 milijuna eura. Neće sigurno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija