Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petković puši nargilu i uživa s djevojkom i suigračem u Grčkoj

None Foto: Instagram

Dinamov napadač Bruno Petković i njegov suigrač iz obrane Kosovar Amir Rrahmani uživaju sa svojim djevojkama na odmoru u Grčkoj te se opuštaju prije priprema koje kreću u srijedu, 19. lipnja

Dinamovci hvataju zadnje 'slobodne trenutke' prije početka priprema. Ponovno treniranje na rasporedu je u srijedu, 19. lipnja, a hrvatski reprezentativac Bruno Petković i kosovski reprezentativac Amir Rrahmani doći će iz grčke gdje trenutno odmaraju.

Dobro se opušta hrvatski reprezentativac koji puši nargilu i upušta se uz glazbu na plaži Cabana u Grčkoj. Sve je to na Instagramu objavila njegova djevojka Tea Slavica koja je u travnju postala prva pratilja Miss Universe Hrvatske za 2019. godinu. Nakon reprezentativnih obveza Petković je odlučio malo slobodnog vremena iskoristiti na moru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞❤️

Objavu dijeli Tea Slavica (@tea_slavica)

Studentica ekonomije i napadač Dinama u društvu su prijatelja, ali ubrzo će Petko nargilu morati zamijeniti nogometnom loptom. Kako stvari stoje, karijeru će nastaviti u Dinamu, dok je njegov prijatelj Rrahmani na izlaznim vratima zagrebačkog kluba. 

Foto: Instagram Foto: Instagram

 

Komentari (19)
  • I novi trener Juventusa puši 4 kutije na dan.

    17. 6. 2019,   21:14
  • Pa šta slobodni su do javljanja, a kako će se zabavljati njihov problem.

    17. 6. 2019,   21:47
  • A šta bi ih sada trebali osuđivati što odmaraju? Uživajte dečki.

    17. 6. 2019,   21:52