Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petković: Tablica najbolje kaže razliku između Dinama i Rijeke

None Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Stvorili smo jako puno prilika i sigurno da smo ih mogli bolje iskoristiti. Svaka čast cijeloj momčadi, svi smo igrali kompaktno, nismo ima dali da stvore niti jednu priliku, rekao je Bruno Petković

Dinamo je cijeli susret dominirao na Rujevici, bio je bolja momčad, no nisu uspjeli valozirirati prednost. Bruno Petković, napadač Dinama, odigrao je cijelu utakmicu no nije mogao zabiti. Iako, bilo je prilika.

- Stvorili smo jako puno prilika i sigurno da smo ih mogli bolje iskoristiti. Svaka čast cijeloj momčadi, svi smo igrali kompaktno, nismo ima dali da stvore niti jednu priliku, dominirali smo na svim dijelovima terena, kroz veliku većinu vremena. Žao nam je samo što nismo uspjeli zabiti. 

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Je li vas iznenadilo obrambeno postavljanje Rijeke, koja je praktički igrala bunker? Jeste očekivali možda malo ofenzivniju Rijeku i samim time više prostora za vaše suigrače?

-  Oni su jako dobra momčad, ali bez obzira na moje mišljenje ili mišljenje bilo kojeg pojedinca, tablica najbolje govori o kvaliteti Dinama i Rijeke. Oni su odigrali jednu pametnu utakmicu i za njih je ovaj bod sigurno veći nego za nas. 

Dinamo je odigrao odličnu utakmicu i pravo je čudo što nije bilo golova. Rijeka se pred svojim navijačima orijentirala na obranu i uspješno sačuvala gol. 

Komentari (13)
  • Jako mi je drag igrač ovaj B Petković , samo treniraj i igraj , dečko ima sve predispozicije za odličnog napadača , volju i tehniku ima , solidan dribling malo po malo sve će doći na svoje mjesto samo treba biti strpljiv i uporan .

    12. 5. 2019,   05:55
  • Tako igraju prvaci Hrvastske !! DINAMO IZNAD SVIH 💪💪

    11. 5. 2019,   22:00
  • Ha tablica otkriva razliku. Tocno ali momak dinamo pocinje prvrnstvo sa + 30 bodova.

    12. 5. 2019,   18:08