Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petkovićev tata za 24sata: Moj Bruno može zabiti i Benfici...

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, Antonio Bevanda/24sata 2

Bruno Petković novi je heroj Maksmira, protiv Plzena je odigrao sjajno. Tata Jakov već je u gradu gdje s Ćirom Blaževićem razgovara o utakmici s Benficom. Tata Petković je bio lijevo krilo Neretve, igrao je i u Osijeku

Ono što je Petković odigrao protiv Plzena je veličanstveno, briljantno, rekao je Tomo Šokota, uoči utakmice protiv Benfice.

I bio je u pravu. Bruno igra u strašnoj formi, a u centru grada sreli smo njegova oca Jakova. Kao i Bruno, i tata je igrao nogomet, a u Neretvi je bio lijevo krilo. Osim Neretve, tata Petković nosio je dresove Osijeka i Borova. Oni stariji ga pamte kao jako dobrog igrača. Naravno, pitali smo tatu kakav ima 'špurijus' uoči Benfice.

- Mogao bi Bruno zabiti i njima - rekao je tata Petković.

Nije htio previše, valjda da ne urekne Dinamo ili Brunu. No optimizam koji zrači nije mogao sakriti. Uostalom, na svim terasama zagrebačkih kafića u centru priča se samo o pobjedi, pesimizam ovdje ne stanuje. Na valu optimizma plovi i Jakov Petković.

- Naravno da vjerujem u pobjedu, ovaj Dinamo to može. Benfica može pasti u Maksimiru - rekao je tata Petković

Foto: Antonio Bevanda/24sata

Odmah se ubacio i Ćiro.

- Otac kao otac, drhti najviše jer je svjestan očekivanja od njegova sina, koji je u epicentru pažnje. I ja isto mislim da bi Bruno mogao napraviti razliku, ima sve kvalitete da odoli jednoj od najboljih obrana u Europi: startnu reaktivnu brzinu, dribling i kuražu. Nadam da će biti u izdanju kojeg svi priželjkujemo - rekao je Ćiro.

Ostavili smo ga da gušta u silnim čestitkama. I on, kao i mnogi u gradu, ima osjećaj da se večeras događa nešto veliko. 

Komentari (17)
  • Hat- trick Petkoviiiiiiiiić!!!

    7. 3. 2019,   12:12
  • Dinamooooooooooooooo, ajmooooooooooo

    7. 3. 2019,   12:29
  • Petković je Chad, 1/4 finale je Stacy. Chad će osvojiti Stacy.

    7. 3. 2019,   12:41