Obavijesti

Sport

Komentari 2

Petra Martić i ozlijeđena slavi! Igra četvrtfinale Birminghama

Petra Martić i ozlijeđena slavi! Igra četvrtfinale Birminghama
1

Hrvatska tenisačica Petra Martić pobijedila je Ruskinju Margaritu Gasparjan sa 6-3, 7-6 (4) i nastavlja natjecanje na WTA turniru u Birminghamu. U idućem kolu je čeka Jelena Ostapenko

VIDEO

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Birminghamu nakon što je u susretu 2. kola pobijedila Ruskinju Margaritu Gasparjan sa 6-3, 7-6 (4).

Martić je pobjedu protiv 24-godišnje Ruskinje izborila nakon sat i 40 minuta igre.

U prvom setu presudio je Petrin 'break' za vodstvo 3-1. Međutim, nakon što je oduzela servis suparnici, Martić je zatražila medicinski 'time out' zbog problema s lijevim zglobom. Srećom, nakon što joj je zglob bandažiran uspješno je nastavila meč.

U drugom setu gledali smo daleko neizvjesniji meč. Petra je već u prvom gemu načinila break, međutim Ruskinja je odmah izjednačila na 1-1. Kod 3-2, Gasparjan je još jednom oduzela servis hrvatskoj tenisačici za vodstvo 4-2. Martić se nije predavala i izjednačila je na 4-4, nakon čega je set otišao u trinaestu igru. Martić je u 'tie-breaku' imala dva 'mini breaka', no Ruskinja je oba vratila. Ipak, pri vodstvu 4-3, Martić je oduzela servis suparnici za prednost 5-3 i nakon toga je obranila prednost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bio je to njihov drugi dvoboj i druga pobjeda 28-godišnje Dućanke. Prvi put su igrale u polufinalu ovogodišnjeg turnira u Istanbulu kada je 24-godišnja Ruskinja predala meč nakon što je naša tenisačica osvojila prvi set sa 6-1.

Zanimljivo, Petra, koja se nalazi na 25. mjestu WTA ljestvice, i u prvom kolu je igrala protiv jedne Ruskinje. Jekaterinu Aleksandrovu je pobijedila 6-3, 7-5, a sada je u četvrtfinalu očekuje Latvijka Jelena Ostapenko koja je bila bolja od Britanke Johanne Konta sa 6-3, 6-4.

Martić i Ostapenko do sada nisu igrale međusobno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu