Obavijesti

Sport

Komentari 43

Petrić: Da ja još igram, moja bi supruga Grkinja navijala za nas

Petrić: Da ja još igram, moja bi supruga Grkinja navijala za nas
1

Mladen Petrić igračku karijeru je završio 2016. godine u Panathinaikosu. Ostao je živjeti u Ateni. U braku je s Grkinjom Despinom. Večeras i u nedjelju će on i supruga biti na suprotstavljenim stranama

VIDEO

Grci u ždrijebu nikako nisu htjeli izvući Hrvatsku. Bojali su se nakon što su nas kuglice spojile, ali sad im je optimizam naglo narastao, rekao nam je iz Atene Mladen Petrić.

Bivši hrvatski reprezentativac godinama je u braku s Grkinjom Despinom. U Panathinaikosu je završio karijeru 2016. godine, a nakon toga je ostao živjeti u glavnom gradu Grčke.

- Supruga će navijati za svoje, a ja za svoje - kaže Petrić i dodaje:

- Bilo bi drugačije da sam ja još aktivan. Onda bi i Despina bila za nas.

Mladen će u nedjelju biti u ulozi stručnog komentatora na grčkoj televiziji.

- Oni su me angažirali već prije. Od naših se nitko nije javljao. U zadnje vrijeme sam često stručni komentator. Zovu me s njemačkih televizija za utakmice Bundeslige i Lige prvaka. Nekad sam u Njemačkoj, nekad u Švicarskoj, sad sam eto angažiran i na grčkoj televiziji - rekao je Mladen, koji je na trenerskoj akademiji.

- Nedostaje mi još nekoliko ispita da bih ih imao Uefinu B licenciju. Sad još ne bih sjedao na klupu, ali za tri-četiri godine možda postanem trener - dodaje Petrić.

Za Hrvatsku je nastupao od 2001. do 2013. godine. Odigrao je 45 utakmica i zabio 13 golova. Najviše se pamti...

- Naravno onaj za pobjedu 3-2 protiv Engleske na Wembleyu 2007. godine. Taj mi je najdraži u reprezentaciji. Kakva je samo to pobjeda bila - prisjeća se Petrić, koji je optimist uoči utakmica Hrvatske i Grčke.

- Najvažnije je da u Zagrebu dođemo do dobrog rezultata. Jasno je da nas u Pireju čeka vatrena atmosfera. Osjetio sam to dok sam igrao za Panathinaikos protiv Olympiacosa na Karaiskakisu. No, razlika je velika kad igra Olympiacos i kad igra reprezentacije. Puno je vatrenije kad igra klub - kaže Petrić, koji će u subotu posjetiti naše reprezentativce.

- Jedva čekam da ih vidim. Ostalo ih je još nekoliko iz vremena dok sam ja igrao. S Rakitićem se redovito čujem. Nedavno sam bio kod njega u Barceloni, a bio sam i kod Luke Modrića. Bio sam na utakmici Real - Tottenham. Tad sam vidio Luku - rekao je Mladen Petrić, koji vjeruje kako će "kockasti" završiti u Rusiji.

On će u nedjelju navečer u Pireju sigurno biti jedan od naših najvatrenijih navijača. Nadamo se kako će on slaviti plasman na Svjetsko prvenstvo. Supruga Despina neka ovaj put ostane razočarana svojom Grčkom.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima