Obavijesti

Sport

Komentari 16

Petrić nasmijavao Kloppa prije finala: 'Nisam baš toliki pehist'

Petrić nasmijavao Kloppa prije finala: 'Nisam baš toliki pehist'
5

Liverpool i ja smo se odmah zaljubili jedno u drugo. Naravno da sam sretan i raspoložen, ne želim gubiti vrijeme na negativne misli uoči finala. Izaći ćemo na teren i pokušati odigrati najbolje što možemo, kaže Klopp

VIDEO

Moja dosadašnja karijera nije bila nesretna kao što govore. Od 2012. godine pa do sada sam gotovo svake sezone bio u finalu, a vjerojatno sam svjetski rekorder po pobjedama u polufinalima. Ali ako nekad napišem knjigu o tome, sigurno je nitko neće kupiti, poručio je Jürgen Klopp u najavi utakmice sezone.

Liverpool je prošle godine izgubio od Real Madrida u Kijevu, Dejan Lovren tada je rekao: "Vjerujte mi, vratit ćemo se dogodine još jači". Tako je i bilo. Redsi su protutnjali i ove godine s Europom, nije sve išlo kao po loju, nije uvijek bilo jednostavno, ali dohvatili su svoje drugo uzastopno finale. Za trofej najbolje momčadi borit će se s Tottenhamom u subotu od 21 sat, u drugom engleskom finalu u povijesti.

- Govori se kako smo mi favoriti jer smo imali više bodova u Premiershipu, ali pogledajte naše utakmice protiv Tottenhama ove sezone. Imamo dvije tijesne pobjede od 2-1 i to je upozorenje da neće biti lako. Poštujem ono što je Pochettino napravio s tom momčadi. Impresivno je koliko su se dignuli kvalitetom, siguran sam da će to biti pravo nogometno finale u kojem ćemo uživati - kaže Klopp.

- Liverpool je divan klub. Odmah smo se zaljubili jedno u drugo. Naravno da sam sretan i raspoložen, ne želim gubiti vrijeme na negativne misli uoči finala. Izaći ćemo na teren i pokušati odigrati najbolje što možemo - poručio je jasno trener Liverpoola.

- Bilo nam je jako teško prošle sezone nakon izgubljenog finala. Ali moramo zaboraviti na to. Fokusirani smo samo na sutrašnju utakmicu, želimo postati europski prvaci. U Madridu je strašno vruće, ali su uvjeti isti i za nas i za njih. Imamo to iskustvo iz Kijeva i trebamo ga iskoristiti. Sutra će odlučiti veća inspiracija - rekao je Robertson, a Trent Alexandar Arnold je dodao:

- Protivnik je dobar, šanse su podjednake i bit će jako uzbudljivo. Oni imaju igrače svjetske klase, ali imamo ih i mi. Svaki detalj može presuditi, pogotovo želja za naslovom prvaka. Bit će to taktička borba, a mi smo spremni prilagoditi se svakoj situaciji i puni optimizma čekamo finale.

Nakon konferencije za medije odradili su posljednji trening na Wandi Metropolitano, a redse je uoči finala došao podržati i Mladen Petrić koji je porazgovarao s Kloppom i Lovrenom, a prema fotografijama se čini da je treneru Liverpoola bilo jako zabavno s našim bivšim reprezentativcem.

Champions League Final - Liverpool Training

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao