Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pianeta novi izazivač Klička: Znam sve Vladimirove slabosti

None Foto: Nordphoto

'Kratko sam s njim sparirao prošle godine i primijetio koje su mu slabosti i kako ih najbolje iskoristiti. Razumijem da me mnogi vide kao autsajdera i to je u redu, ali...'

Francesco Pianeta novi je izazivač Vladimira Klička, svjetskog prvaka u teškoj kategoriji prema IBF, IBO, WBO i WBA verzijama. Borba će biti održana 4. svibnja u Mannheimu.

- Jako poštujem Pianetu jer je mlad i ima veliki borbeni duh - komentirao je Kličko, koji u karijeri ima 59 pobjeda i 3 poraza.

Kličkov protivnik visok je 193 cm, a zasad je neporažen u karijeri uz 28 pobjeda i 1 neriješen ishod. Prošle godine dvojica boraca sparirala su zajedno.

- Kratko sam s njim sparirao prošle godine i primijetio koje su mu slabosti i kako ih najbolje iskoristiti. Razumijem da me mnogi vide kao autsajdera i to je u redu, ali nokautirat ću Klička i prevrnuti boksački svijet naglavačke - rekao je Pianeta.

Komentari (6)
  • Ajme šta volim ovakve tipove šta konstantno obečavaju nokaut a izađu isprebijani iz ringa sa upitnikom poviše glave...

    6. 3. 2013,   00:19
  • iako mi se klicko brothers stvarno cine kao dobri i posteni decki, volio bih da ih netko napegla. boks je totalno otisao u krasni k...c! sta je sa amerima, imaju li oni koga za boks vide?

    6. 3. 2013,   17:33
  • sitna riba

    6. 3. 2013,   05:05