Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijan na poslu: Sudac iz Češke jedva hodao, padao po terenu...

None Foto: screenshot/Twitter 2

Milan Shefar bio je pomoćni sudac na utakmici kadeta Slanyja i Berouna u Češkoj. 'Majstor' je došao trešten pijan, posrtao, padao, jedva hodao... Žestoka sramota, najavljuju odgovorni, bit će žestoko kažnjena

Iz Češke stiže video kojem se smije cijeli svijet, a zapravo je riječ o tužnom i sramotnom ispadu: 'mortus' pijanom sucu koji je mahač na utakmici mlađih kategorija.

Dogodilo se u Češkoj na utakmici kadeta Berouna i Slanyja, a "junak" se zove Milan Shefar.

POGLEDAJTE VIDEO

Shefar je jedva hodao, teturao, padao pa se jedva dizao, a sve su snimili gledatelji. Glavni sudac (Tomas Brozek) ipak je pomoćnika ostavio do kraja uz aut-liniju.

Brozek je htio nekako utakmicu privesti kraju pa je ignorirao i upozorenja organizatora koji su zaštitare pozvali da Shefara otprate u svlačionicu, a na kraju su ga morali pridržavati.

Kako navode kolege iz Sportovni Hlášky, Shefara čeka teška kazna.

- Neprimjereno ponašanje, očigledno. Bio je pijan", notirano je u zapisniku, a Češki nogometni savez ističe kako je "ispad neprihvatljiv i bit će žestoko kažnjen".

Evo još jednog suca-pijanca, "majstora" koji je prije 7 godina ušao u legendu i to kao glavni arbitar jedne utakmice u Bjelorusiji. Njega su na kraju nekako ipak otpratili do svlačionice...

Komentari (13)
  • Iz Češke bez greške. Ostavite padavičara na miru, imao je loš dan.

    24. 9. 2019,   20:50
  • Eto' zato ne valja dugo biti na suncu... Legenda 🤣

    24. 9. 2019,   19:56
  • Možda nije bio pijan možda samo ima vrtoglavicu pa je čovjek pao ?

    24. 9. 2019,   19:27