Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijani hokejaši Jesenica su slavili pa pretukli trenera

None Foto: Marko Prpic / VL

Slavlje naslova hokejaških prvaka Slovenije izmaklo je kontroli. Šest igrača u pijanom stanju pretuklo vlastitog trenera. Lakše je ozlijeđen...

Hokejaši Jesenica slavili su naslov prvaka Slovenije u subotu te pritom malo previše popili. Slavlje velikog uspjeha izmaklo je kontroli, pa je šest igrača u popodnevnim satima, u vidno alkoholiziranom stanju pretuklo vlastitog trenera Mikea Posmu (42). On je s lakšim ozljedama završio u bolnici. Igračima koji su sudjelovali najvjerojatnije će klub raskinuti ugovore zbog takvog divljačkog ponašanja. Predsjednik kluba Slavko Kanalec u utorak se oglasio i zatražio da ih se kazni zabranom nastupa u nacionalnim i međunarodnim natjecanjima.
- Radi se o neciviliziranom napadu koji zahtjeva adekvatne posljedice - rekao je Katanec.
Na službenim stranicama Jesenica osvanulo je priopćenje koje oštro osuđuje nesportsko ponašanje.
'Hokejaši su otputovali u Rateče gdje su brutalno napali trenera Mikea Posmu, koji ih je doveo do naslova prvaka, te mu nanijeli tjelesne ozljede. Vodstvo HK Jesenica je zgroženo takvim ponašanjem i zato će svi igrači biti kažnjeni raskidom ugovora'.
Slovenski mediji nadađaju da su igrači koji su napali trenera Gaber Glavič, Aleš Remar, David Slivnik, Miha Rebolj, Anže Terlikar i Andrej Hebar, koji je jedini reprezentativac među njima.

Komentari (11)
  • ..eto njih lijepo slijedeće sezone u Medveščaku...kod nas sigurno neće dobiti raskid ugovora...

    6. 4. 2010,   13:43
  • ...brutalno je pretuklo trenera. Lakše je ozlijeđen... hehe

    6. 4. 2010,   13:43
  • Ajde napišite još zašto su ga pretukli i koliko su ljudi pretukli Posma i Elik kad su se napili!

    6. 4. 2010,   13:43