Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Piksi protiv Zdovca: Cibonu ću vratiti tamo gdje joj je mjesto...

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Dalibor Urukalović/PIXSELL 7

Čast mi je što sam trener Cibone koja je veliko ime u europskoj košarci. Neću se zadovoljiti prosjekom. Želim da navijači sljedeće sezone u stilu igre prepoznaju ruku novog trenera, rekao je Slobodan Subotić

Cibona je dovela novog trenera, bivšeg slovenskog košarkaša Slobodana Subotića Piksija (60), koji je potpisao na dvije godine.

Piksi je najveći dio karijere proveo u ljubljanskoj Olimpiji i solunskom Arisu u kojem je u sedam godina osvojio pet naslova prvaka i kupova Grčke. U Hrvatskoj će se nadmudrivati sa Zdovcem koji je sjeo na klupu Cedevite.

- Čast mi je što sam trener Cibone koja je veliko ime u europskoj košarci. Neću se zadovoljiti prosjekom, želim vratiti klub tamo gdje mu je mjesto - rekao je Subotić i dodao:

- Cibona je pokazala što može u finalnoj seriji, a volio bih da navijači sljedeće sezone u njezinom stiulu igre prepoznaju ruku novog trenera.

- Novom treneru želimo dobrodošlicu. Posebno bih zahvalio sportskom direktoru Andriji Žižiću koji je jedan od najzaslužnijih za Subotićev dolazak. Doveli smo iskusnog i stabilnog trenera koji će izvući najbolje od igrača - rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

Komentari (4)
  • On je koliko znam uz Zdovca bio kandidat za trenera Cedevite ali se Cedevita odlucila za Zdovca.

    20. 6. 2017,   18:07
  • Kaj nije rekao Aco prije mjesec dana da se klub gasi....

    20. 6. 2017,   18:46
  • Još se sjećamo Seattla 1990 i maestralne izvedbe protiv domaćina !

    20. 6. 2017,   23:20