Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Piksi: Robijeva pojava raduje, ali čeka ga vraški težak posao

None Foto: Dalibor Urukalović

O Robertu Prosinečkom priča se u cijeloj zemlji, a ovoga puta sve najbolje na njegovom trenerskom putu zaželio mu je nekadašnji suigrač Dragan Stojković Piksi

Robi predstavlja pravo osvježenje za srpski nogomet. Vidjet ćemo kakvi će biti njegovi rezultati, a ja se nadam da će Zvezda početi igrati dobar nogomet, kazao je Dragan Stojković Piksi o svom nekadašnjem suigraču iz Zvezde. 

- Drago mi je što je jedan igrač iz onako dobre generacije Zvezde postao njen trener i preuzeo odgovornost. Sama njegova pojava na trenerskoj klupi jako me raduje, ali čeka ga vraški težak posao. Ne poznajem njegov trenerski rad, ali i njemu i Zvezdi želim sve najbolje - kazao je Stojković, koji danas trenira prvaka Japana, Nagoyju.

Ipak, Stojković je naglasio da se nema namjeru vratiti se u srpski nogomet jer je on daleko od idealnog, no nada se boljoj budućnosti.

- Ovakvo stanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Potrebno je mnogo znoja i truda da se sve dovede na neki zadovoljavajući nivo. Mora postojati poštovanje među svim sudionicima natjecanja - kazao je Stojković u izjavi za srpski B92.

Komentari (7)
  • dajte vise,,,pisite bolje kako bu Hrvatska - Češka u Puli

    13. 1. 2011,   20:37
  • jel bi mogli napokon ovog velikog srbina poćeti ignorirati???jedva cekam nastup repke da mu dignemo poruku...nesto u stilu,zuti srbine prodana duso...

    13. 1. 2011,   21:12
  • koga to zanima?

    13. 1. 2011,   20:07