Obavijesti

Sport

Komentari 15

Pivarić samo trčao, Vatreni se družili s djecom s poteškoćama

Pivarić samo trčao, Vatreni se družili s djecom s poteškoćama
4

Hrvatska reprezentacija je odradila drugi trening uoči Španjolske, a Zlatko Dalić sada ima sve igrače na raspolaganju jer su se momčadi priključili i Modrić, Rakitić, Perišić i Brozović

VIDEO

Zlatko Dalić je izveo svoje dečke u utorak na drugi trening uoči Španjolske, a dobra je vijest da su svi igrači bili na treningu.

Tako se na terenu našao i Josip Pivarić koji je bio ozlijeđen i nije trenirao posljednji tjedan. On je čitav trening pretrčao, nije vježbao s loptom, a prvi trening su odradili i igrači kojih jučer nije bilo - Luka Modrić, Ivan Rakitić, Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Posebno veseli Pivarićev povratak jer bi bez njega Hrvatska bila u velikom problemu na poziciji lijevog beka u utakmici sa Španjolskom koja se igra u četvrtak.

A uoči treninga reprezentativci su se družili sa sudionicima prvog nogometnog turnira za djecu s teškoćama u razvoju. Maleni sportaši s autizmom su se uoči treninga fotografirali s igračima, a nakon toga su i pogledali trening.

Projekt 'Special Power League' je osmišljen s ciljem da se kroz međusobne utakmice i uz nogomet djeca iz nekoliko hrvatskih gradova zabave, druže i bave tjelovježbom. Organizator je 'Akademija zdravog življenja', a pokrovitelji su HNS, Dinamo koji je i domaćin prvog turnira, Rijeka, Osijek, Istra, Zaklada Mateo Kovačić, SILab udruga za djecu s teškoćama u razvoju i Hrvatski paraolimpijski odbor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića