Obavijesti

Sport

Komentari 6

Plava euforija u Lici! I veseli snjegović navija za Dinamo...

Plava euforija u Lici! I veseli snjegović navija za Dinamo...
1

Jedan navijač Dinama iskoristio je snijeg kojeg je u Lici svake godine na pretek te je napravio snjegovića. Na njega je stavio šal, kapu i šuškavac, i snješko je postao pravi Bad Blue Boys....

VIDEO

Valentinovo je poseban dan za sve navijače modrih. Na današnji dan prije 19 godine vraćeno je ime Dinamo, a današnji dan mogu proslaviti pobjedom protiv Viktorije. Euforija je zahvatila navijače Dinama, Modri nakon 49 godina igraju europsko proljeće, Mladi, stari, svi ovih dana navijaju za plave, a njima se pridružio i - snjegović iz Like

Pokretanje videa...

00:31

U Lici sigurno, a moguće i puno šire, nema većeg navijača Dinama od Milana Podnara iz mjesta Bilaj, pet kilometara udaljenog od Gospića. Nakon što smo pisali i njegovom grbu omiljenog kluba kojeg je kosilicom prošlog ljeta napravio u dvorištu pred kućom, zima je ovom Dinamovcu donijela priliku da i u snijegu javno pokaže ljubav prema omiljenom klubu. Napravio je snješka navijača i pazio na svaki detalj.

- Plašt sam napravio od puknutog Dinamovog starog kišobrana, kapa je Dinamova navijačka iz 80-ih godina, oči su od gumica za pipe od vode, usta su od tipli i nos je odvijač plave boje. Baš sam zadovoljan, kaže nam uvijek nasmijani Milan, zaposlen u vojsci u Gospiću.

Sve skupa trajalo je sat vremena, a sudeći prema reakcijama susjeda, trud se isplatio.

- Ajme ljudima je baš drago vidjeti ga, djeca se posebno vesele, a onda sam najsretniji, kaže Milan (44) koji živi sa suprugom  Mandicom (46) i sinovima Mihaelom (19) i Mikijem (15).

Milan kaže da za Dinamo navija od rođenja. Kao dijete i tinejdžera na utakmice ga je vodio stariji brat Joso. Joso je poginuo 1995. godine, a Milan je nastavio ići na utakmice. Ljubav prema klubu je samo rasla, a sada je i povjerenik Dinama za Ličko senjsku županiju. Obožava zagrebački klub, ima svu živu memorabiliju – dresove, šal, kapu...

- Plašt i u desnoj ruci je mač simboliziraju borbu do kraja u Europskoj ligi, a u lijevoj je metla što znači da ćemo pomesti sve protivnike ispred sebe.

- Neka sam doživio Dinamovo proljeće u Europi, mnogi nažalost nisu. Jedva čekam nove utakmice, gostujuću protiv Viktorije u Poljskoj ću gledati na televiziji, a na uzvrat svakako idem u Zagreb. Mislim da Bjelica radi izvrstan posao i da imamo dobre igrače, možemo daleko dogurati - kaže Milan.

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani