Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plava euforija u Lici! I veseli snjegović navija za Dinamo...

None Foto: 24sata/24sata

Jedan navijač Dinama iskoristio je snijeg kojeg je u Lici svake godine na pretek te je napravio snjegovića. Na njega je stavio šal, kapu i šuškavac, i snješko je postao pravi Bad Blue Boys....

Valentinovo je poseban dan za sve navijače modrih. Na današnji dan prije 19 godine vraćeno je ime Dinamo, a današnji dan mogu proslaviti pobjedom protiv Viktorije. Euforija je zahvatila navijače Dinama, Modri nakon 49 godina igraju europsko proljeće, Mladi, stari, svi ovih dana navijaju za plave, a njima se pridružio i - snjegović iz Like

U Lici sigurno, a moguće i puno šire, nema većeg navijača Dinama od Milana Podnara iz mjesta Bilaj, pet kilometara udaljenog od Gospića. Nakon što smo pisali i njegovom grbu omiljenog kluba kojeg je kosilicom prošlog ljeta napravio u dvorištu pred kućom, zima je ovom Dinamovcu donijela priliku da i u snijegu javno pokaže ljubav prema omiljenom klubu. Napravio je snješka navijača i pazio na svaki detalj.

- Plašt sam napravio od puknutog Dinamovog starog kišobrana, kapa je Dinamova navijačka iz 80-ih godina, oči su od gumica za pipe od vode, usta su od tipli i nos je odvijač plave boje. Baš sam zadovoljan, kaže nam uvijek nasmijani Milan, zaposlen u vojsci u Gospiću.

Sve skupa trajalo je sat vremena, a sudeći prema reakcijama susjeda, trud se isplatio.

- Ajme ljudima je baš drago vidjeti ga, djeca se posebno vesele, a onda sam najsretniji, kaže Milan (44) koji živi sa suprugom  Mandicom (46) i sinovima Mihaelom (19) i Mikijem (15).

Milan kaže da za Dinamo navija od rođenja. Kao dijete i tinejdžera na utakmice ga je vodio stariji brat Joso. Joso je poginuo 1995. godine, a Milan je nastavio ići na utakmice. Ljubav prema klubu je samo rasla, a sada je i povjerenik Dinama za Ličko senjsku županiju. Obožava zagrebački klub, ima svu živu memorabiliju – dresove, šal, kapu...

Foto: 24sata/24sata

- Plašt i u desnoj ruci je mač simboliziraju borbu do kraja u Europskoj ligi, a u lijevoj je metla što znači da ćemo pomesti sve protivnike ispred sebe.

- Neka sam doživio Dinamovo proljeće u Europi, mnogi nažalost nisu. Jedva čekam nove utakmice, gostujuću protiv Viktorije u Poljskoj ću gledati na televiziji, a na uzvrat svakako idem u Zagreb. Mislim da Bjelica radi izvrstan posao i da imamo dobre igrače, možemo daleko dogurati - kaže Milan.

 

 

 

 

 

 

Komentari (6)
  • Lika Hrvatska dika. Ajmo Dinamo !

    14. 2. 2019,   14:39
  • bravo majstore! ajmooooo DINAMOOOOOOOOOO!!!!

    14. 2. 2019,   14:31
  • Cijenim jednako sve hrvatske klubove, ali navijači Dinama dominiraju Likom...naprijed plavi...

    14. 2. 2019,   18:02