Obavijesti

Sport

Komentari 83

Pljušte ostavke! Otišla je cijela komisija sudaca Splita i okolice

Pljušte ostavke! Otišla je cijela komisija sudaca Splita i okolice
1

Komisija nogometnih sudaca Splitsko-dalmatinske županije od četvrtka više ne postoji. U zajedničkom pismu Komisiji HNS-a navodi kako su to učinili zbog nemogućnosti sudjelovanja u radu i odlučivanju

VIDEO

Kompletna Komisija nogometnih sudaca Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske (NSŽSD) raspustila se u četvrtak, nezadovoljna tretmanom koji ima pri Komisiji sudaca Hrvatskoga nogometnog saveza.

Predsjednik Marko Erceg, tajnik Dino Knezović te članovi komisije Toni Nejašmić, Vjeko Boban, Vesna Budimir, Andrija Čaljkušić, Tonći Grozdanić, Ante Jelavić, Mladen Jurić, Vedran Mamić i Boris Strukan poslali su komisiji HNS-a e-mail u kojem objašnjavaju kako su nezadovoljni nemogućnošću sudjelovanja u radu i odlučivanju.

Kako neslužbeno doznajemo, razlog ljutnje članova županijske komisije iz Splita je činjenica što se njih ništa nije pitalo o tome koji će njihov član biti imenovan u HNS-ovu sudačku komisiju. To je bio jedan od zahtjeva Hajduka na sastanku na Poljudu u ponedjeljak, 24. lipnja s predstavnicima HNS-a, na kojem su sudjelovali i predsatvnici Grada Splita.

Neslužbeno, komisija sudaca NSŽSD na toj je funkciji htjela Gorana Gabrila, koji je nedavno maknut s liste sudaca za 1. HNL za sljedeću sezonu.

E-mail Komisije nogometnih sudaca NSŽSD-a prenosimo u cijelosti:

Poštovani kolege!

Obzirom na promijenjene okolnosti u radu našeg Saveza obavještavamo vas da smo sa današnjim danom podnijeli ostavku kao Komisija nogometnih sudaca NSŽSD i zahvalili vodstvu Saveza na do sada ukazanom povjerenju.

Razlog naše ostavke je nemogućnost sudjelovanja u radu i odlučivanju na način kako je to dogovoreno prilikom našeg imenovanja za članove Komisije nogometnih sudaca te trenutne okolnosti rada u Savezu koje su bitno drukčije od onih koje su nam bile prezentirane u trenutku kada smo se odlučili kao pojedinci i komisija uključiti u rad Saveza.

U svome radu nastojali smo biti pravedni te donositi odluke isključivo temeljene na rezultatima vašeg rada i vrednovanju postignuća koja ste postigli kao suci i ostale uključene osobe te stvoriti okruženje u kojem se do prilika dolazi isključivo temeljem vlastitih postignuća i ostvarenja.

Oprostite ako smo nekoga uvrijedili ili ako nismo ispunili vaša očekivanja. U svome radu nastojali smo vam približiti najnovija očekivanja i zahtjeve nogometnog suđenja te se nadamo da smo uspjeli utjecati na vaš angažman i izvedbu te da će neki od vas u budućnosti napredovati do najviših razina nogometnog suđenja.

Žao nam je što nećemo moći nastaviti zajedno surađivati, ali postoji određena razina očekivanja ispod koje nismo spremni ići u svom radu.

Ukoliko vam možemo osobno pomoći slobodno nam se obratite u bilo kojem trenutku.

Za sva pitanja i probleme vezano uz problematiku sudaca i suđenja te rada Saveza molimo obratite se predsjedniku ili tajniku Saveza dok se ne imenuje nova komisija sudaca.

Marko Erceg, predsjednik
Dino Knezović, tajnik

Športski program u ime bivše komisije nogometnih sudaca!

Pozdrav,
Toni Nejašmić
Vjeko Boban
Vesna Budimir
Andrija Čaljkušić
Tonći Grozdanić
Ante Jelavić
Mladen Jurić
Vedran Mamić
Boris Strukan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica