Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Podići ćemo pritisak na Filipa, dogodine će se boriti za titulu'

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 5

Želim ga odvesti ga u Saudijsku Arabiju kao predborbu Joshui i Ruizu. Nakon ove borbe moramo pojačati pritisak jer Hrgović će se u 2020. boriti za svjetski naslov u teškoj kategoriji, kaže promotor Eddie Hearn

Najutjecajniji i najmoćniji promotor današnjice, Englez Eddie Hearn, nije morao čekati ishod borbe našeg Filipa Hrgovića i Meksikanca Marija Heredije u Hermosillu da bi ne samo predvidio nego konkretno najavio kako sljedeće godine očekuje da se Hrgović bori za - naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji!

Foto: Filip Hrgović/Facebook

- Ove godine fokusiramo se na izloženost. Moramo ga napraviti kompletnim teškašem i pripremiti ga za naslove u 2020. Volio bih ga vidjeti u još dvije borbe ove godine. Jedna u listopadu i jedna u prosincu. Odvesti ga u Saudijsku Arabiju kao predborbu Joshui i Ruizu - govorio je Hearn prije borbe u kojoj je Hrgović očekivano istukao i pobijedio Meksikanca u njegovom dvorištu.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrgović ima sjajnu osobnost, zna se boriti, teškaš je, duhovit je i izgleda sjajno. Za mene kao promotora ima sve atribute koje tražim. I još je teškaš. Samo mora nastaviti pobjeđivati, a onda bismo ga voljeli ponovno vidjeti u ringu u prvom dijelu listopada kako bi nastavio napredovati - pričao je Hearn za RTL pa još jednom naglasio:

- Nakon ove borbe moramo pojačati pritisak jer će se u 2020. boriti za svjetski naslov u teškoj kategoriji, Važno je smanjiti razliku između toga gdje je sada i glavnih izazivača. Ali to nije zato jer se on ne želi boriti s njima. Nitko se ne želi boriti s Filipom Hrgovićem. Znači moramo platiti i tako se pobrinuti da Filip ima mečeve - zaključio je Eddie Hearn znajući kako bi se moralo dogoditi čudo da Hrgović ne nokautira Herediju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čudo se nije dogodilo, Filip je obavio posao, a sljedeće ga godine gledamo kako napada - naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji!

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Komentari (46)
  • Pljuvači, sad se slobodno ustanite iz fotelja, odšetajte do ogledala i pljunite ono što vidite. Hrgović 2020 World heavyweight champion.

    25. 8. 2019,   15:06
  • Nažalost pljuvači će sada ko paraziti navaliti pljuvati po Hrgoviću a on se penje prema vrhu...

    25. 8. 2019,   15:09
  • Hrga kralj

    25. 8. 2019,   15:15