Obavijesti

Sport

Komentari 164

Podivljali V. Vujović zaprijetio Lini: Platit ću da ti otkinu nos

Podivljali V. Vujović zaprijetio Lini: Platit ću da ti otkinu nos
6

Srpski trener na klupi Vardara morbidnom je prijetnjom razbuktao strasti na relaciji dva makedonska kluba. Svađao se s Lininim pomoćnikom, a onda napao i Červara

VIDEO

Trener rukometaša Vardara Veselin Vujović poznat je nadaleko po svojim brojnim divljačkim istupima u dvoranama. Najnoviji primjer primitivizma srpskog trenera viđen je tijekom treninga u dvorani Boris Trajkovski u pauzi između treninga njegovog Vardara i Metalurga Line Červara. Upravo se hrvatski trener našao na udaru podivljalog Vujovića, koji je Lini prijetio 'vožnjom u prtljažniku te otkidanjem nosa'.

- Prvo je verbalno napao moga pomoćnika Aleksandra Petkovskog. Poslije je došlo do naguravanja. Neki kažu da ga je Vujović ošamario, ali to nisam vidio - potvrdio je Lino Červar za Večernji list.

No nije na tome stalo. Nakon što je spriječen fizički obračun s pomoćnikom Veselin se verbalno obrušio na Linu. Prijetnjama koje mu je izrekao doista se može pozabaviti i policija. Červar mu ipak nije zamjerio.

- Vujovića cijenim kao bivšeg igrača, ali i kao trenera. Ne znam što mu je bilo. Valjda je to njegov način dizanja tenzija uoči kupa. Bez obzira na izgovoreno, neću podnijeti prijavu policiji - kaže Červar.

Tenzije pred finale makedonskog kupa koje se igra u subotu podigao je i prelazak kapetana Vardara Tihomira Dodera u neprijateljski tabor Metalurga. Napao je stoga pomoćnog trenera Metalurga Petrovskog kojeg je optužio da je nagovarao Dodera da potpiše ugovor s njima.

- Ovo je smiješno i tragično. Nije bilo udaraca, samo guranja. Istina je da sam gurnuo čovjeka koji je par dana prije utakmice u kupu nagovarao Dodera da potpiše za Metalurg - umanjio je incident Vujović.

No, o svemu je za službenu stranicu Metalurga progovorio i prozvani Petrovski.

- Čekali smo početak našeg treninga. Vujović se bez ikakvog razloga najprije pokušao fizički obračunati sa mnom. Zatim, kada mu to nije pošlo za rukome, napao je Linu Červara, trenera s medaljama s Olimpijskih igara te svjetskih i europskih prvenstava. Zaprijetio mu je da će platiti 10.000 eura da ga netko nabije u prtljažnik i otkine mu nos. Zanima me do kada će se tolerirati takvo ponašanje Vujovića? Ne mogu shvatiti takvo ponašanje - rekao je Linin pomoćnik u Metalurgu Aleksandar Petrovski. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu