Obavijesti

Sport

Komentari 0

Podravkašice izletjele iz Lige prvakinja, sele se u Kup EHF-a

Podravkašice izletjele iz Lige prvakinja, sele se u Kup EHF-a
3

Ponovno smo upali u svoju tradicionalnu crnu rupu u prvom poluvremenu, a ostatak utakmice bio je na našim krajnjim mogućnostima, rekao je Zlatko Saračević, trener koprivničkog kluba

VIDEO

Oslabljena Podravka Vegeta skupo je prodala kožu protiv Vipers Kristiansanda, sjajnih Norvežanki koje važe za jednog od favorita u Ligi prvakinja, izgubivši 34-28. Doputovale su na sjever kontinenta bez Ane Debelić i bez Dejane Milosavljević, koja je u dosadašnjim pet kola bila možda i najbolja u redovima Koprivničanki.

Pokretanje videa...

01:25

I tako oslabljene su bez imalo treme krenule u susret i u prvih 15-ak minuta bile bolje na vrelom norveškom parketu. Doduše, trener domaćina je u početku na klupi držao sjajnu Loke, i kad je Podravka Vegeta povela 10-9, onda je vidio da vrag bere šalu i sve adute poslao na parket.

Tad su se domaće rastrčale, a gošće se ponovo i to po ko zna koji put upale u crnu rupu. Uslijedila je crna rupa jer su domaće složile niz od sedam golova i pritom sačuvale svoju mrežu.

U drugom dijelu Saračević je umjesto Risović na gol poslao Ećimović, koja je skinula nekoliko udaraca zaredom i sedmerac te vratila optimizam da bi se gošće mogle vratiti. Poraz, međutim, nisu izbjegle iako su drugi dio dobile jednim golom razlike.

Ovom utakmicom igračice iz grada juhe ispale su iz najelitnijeg natjecanja, ali s proljeća nastavljaju u EHF kupu.

Trener Zlatko Saračević nakon utakmice je izjavio:

- Čestitam curama na dobroj i čvrstoj utakmici. Ponovno smo upali u svoju tradicionalnu crnu rupu u prvom poluvremenu, a ostatak utakmice bio je na našim krajnjim mogućnostima s ovakvom krnjom ekipom. Idemo dalje, sad je pauza, a nakon nje se pripremamo za nastavak domaćeg prvenstva i EHF kup.

Elena Gjeorgjijevska nakon utakmice je rekla:

- Stigli smo ovamo bez pritiska, no nadale smo se i pokušale pobijediti. Trudile smo se igrati da se ne osjeti da nam nedostaju dvije važne igračice, no nije išlo.

Vipers Kristiansand - Podravka Vegeta 34-28 (20-13)

Kristiansand (Norveška, Auqarama Kristiansand, 1660 gledatelja
Sutkinje: Viktorija Kijauskaite i Ausura Zaliene (Litva), delegatkinja: Ljudmila Bodnieva (Rusija)

Vipers Kristiansand:  Pedersen 4, Yang 2; Arntzen 1, Refsnes, Morais 3, Jonassen 3, Waade 1, Sulland 1, Andenaes 5, Dahl 11, Tomac 1, Naes Andersen, Loke 7. Trener: Ole Gustav Gjekstad

Podravka Vegeta: Risović 6, Ećimović 6 (+1); Turk 4, Karlovčan, Popović, Jandrašić, Milošević 1, Džono 2, Mugoša 3, Franušić 1, Stanko 5, Gjorgjijevska 5, Tsakalou 7. Trener: Zlatko Saračević

Sedmerci: Vipers Kristiansand 6 (5), Podravka Vegeta 4 (3)

Isključenja: Vipers Kristiansand 6 min. (Jonassen, Sulland, Dahl), Podravka Vegeta 10 min. (Turk, Karlovčan, Džono, Franušić, Stanko)

Igračica susreta: Dahl

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani