Obavijesti

Sport

Komentari 57

Pogbine brojke su strahovite, a Modriću prijeti zvijezda Ajaxa

Pogbine brojke su strahovite, a Modriću prijeti zvijezda Ajaxa
1

Francuz je jedini veznjak u ligama petice koji je postigao više od 15 golova i pritom podijelio preko 10 asistencija. I to u momčadi koja nije imala bajnu sezonu

VIDEO

Ne prestaje bura oko nasljednika Luke Modrića na sredini terena Real Madrida. Sada se čak u stranim medijima više toliko ni ne spominje Modrićev odlazak, koliko nužna smjena u veznoj liniji i nezadovoljstvu Zinedinea Zidanea. Luka bi, stoga, mogao na klupu.

Pogotovo nakon katastrofalnih priprema gdje je Real izgledao neuvjerljivo. Netko bi rekao "ma to su i tako prijateljske utakmice, nisu mjerilo." Međutim, pripremne utakmice odavno su prestale biti samo pripremne pa je Realov podbačaj itekako dobio na važnosti.

Audi Cup - Real Madrid v Tottenham Hotspur

To je požurilo pregovore između Manchester Uniteda i Reala u transferu Paula Pogbe. Moćni Francuz imao je sjajnu sezonu, pogotovo nakon dolaska Olea Gunnara Solskjaera, i nameće se kao najbolje rješenje u veznoj liniji 'kraljeva'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svojom prodornošću prema suparničkom golu, sjajnom tehnikom i odlikom da zadrži loptu kada bi ju većina izgubila, Realovoj sredini donio bi potrebnu moć u tranziciji i efikasnosti.

Bolji od realovaca

Pogba je prošle sezone u 47 utakmica ostvario 16 golova i 11 asistencija. U 46 utakmica Modrić ima četiri gola i osam asistencija dok Kroos i Casemiro u 43 utakmice imaju gol i šest asistencija, odnosno četiri gola bez asistencije.

Kada je riječ o defenzivnim zadacima, Pogba je u slabijoj sezoni Manchester Uniteda bio sjajan. Vratio je loptu u posjed 287 puta, Modrić je to učinio 222 puta, Casemiro 278, a Kroos 298.

Francuz je jedini veznjak u ligama petice koji je postigao više od 15 golova i pritom podijelio preko 10 asistencija. I to u momčadi koja nije imala bajnu sezonu. Real čini sve kako bi ga doveo, ali ako u tome ne uspije - spremna je alternativa.

Kako piše španjolski As, riječ je o 22-godišnjoj zvijezdi Ajaxa Donnyju Van de Beeku, koji je prošle sezone naprosto briljirao. Uglavnom je igrao na poziciji prednjeg veznog, a postigao je 17 golova i pritom podijelio 13 asistencija.

Ajax v Tottenham Hotspur - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Johan Cruijff ArenA
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka