Obavijesti

Sport

Komentari 79

Poginuo mladi reprezentativac Hrvatske: 'Uh, tuga je velika...'

Poginuo mladi reprezentativac Hrvatske: 'Uh, tuga je velika...'
2

Vraćajući se s turnira u dubrovačkom Kantafigu, igrač futsala Andro Zarač sa suputnicom se iz neutvrđenih razloga zabio u brdo i na mjestu preminuo. Igrao je za juniorsku reprezentaciju

VIDEO

Andro Zarač (19), mladi hrvatski reprezentativac u futsalu i igrač MNK Square, poginuo je u prometnoj nesreći kod Dubrovnika u ponedjeljak rano ujutro, potvrdili su nam iz kluba.

Zarač je igrao turnir na Kantafigu i sjeo je na moped s 18-godišnjom suputnicom te je na cesti iz Dubrovnika u pravcu Sustjepana na Bahatovini, iz neutvrđenih razloga, skrenuo desno i udario u brdo, dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po cesti.

Sinoć iza ponoći na povratku s malonogometnog turnira u teškoj prometnoj nesreći poginuo je mladi igrač Squarea Andro Zarač (19). Ovom prilikom izražavamo sućut njegovoj obitelji. Počivao u miru Božjem 🙏

Objavljuje MNK Square DubrovnikPonedjeljak, 19. kolovoza 2019.

Zarača su bolničari reanimirali 45 minuta, ali nisu uspjeli. Poginuo je na mjestu događaja, a suputnica mu je lakše ozlijeđena. Neslužbeno doznajemo kako je razlog nesreće nogometaševo zatajenje srca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oboje putnika nosili su zaštitne kacige. Promet je za vrijeme očevida na tom dijelu ceste sjeverno od Dubrovnika bio potpuno zatvoren.

- Nažalost, zatekla nas je najtužnija moguća vijest. Ostali smo bez našeg mladog igrača, tuga je velika i želim u ime kluba izraziti sućut obitelji i da su naše misli s njima u ovim teškim trenucima - rekao je predsjednik Željko Raguž, prenosi MNK Square.

Zabijao golove u dresu Hrvatske

Andro je protekle dvije sezone igrao za Square i dobrim igrama zaslužio poziv u juniorsku reprezentaciju Hrvatske, za koju je zabio i nekoliko golova.

- Ponosan sam što sam pozvan u reprezentaciju Hrvatske. Zahvaljujem treneru i klubu koji su mi to omogućili. Dat ću sve od sebe da opravdam taj poziv i da dokažem da sam s razlogom pozvan - govorio je Zarač u travnju prošle godine nakon što je dobio poziv.

Nekoliko dana posilje, u drugoj od dvije prijateljske utakmice protiv Makedonije u Karlovcu, zabio je dva gola u pobjedi 6-5, oba u istoj minuti.

Sa 17 godina zaigrao za seniore Squarea

Momak rođen 6. siječnja 2000. bio je jedan od ključnih igrača kadetske momčadi Squarea koja je u sezoni 2016/17. osvojila treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske i sljedeće sezone zaradio je poziv u seniore. Zaigrao je za njih već u prvom kolu protiv Uspinjače u Gospinu polju. Ukupno je skupio 36 nastupa za seniore.

Bio je redovit sudionik malonogometnih turnira u Dubrovniku i okolici, kakav je održan i u predvečerje njegove pogibije. Nastupao je za momčad Rekreativci, a njegove sestre Katarina i Matea nastupaju za Ženski košarkaški klub Ragusa s kojim su igrale finala Kupa Ružice Meglaj Rimac i polufinala doigravanja Prvenstva Hrvatske.

Nažalost, veliki talent zauvijek je ugašen.

Više informacija o sprovodu Square će objaviti naknadno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida