Obavijesti

Sport

Komentari 53

Pogledajte novi Ronaldov stan u Lisabonu vrijedan 52 mil. kn

Pogledajte novi Ronaldov stan u Lisabonu vrijedan 52 mil. kn
6

Na oko 300 kvadrata Cristiano Ronaldo u svojoj novoj lisabonskoj rezidenciji ima veliku teretanu, bazen na vrhu zgrade, saunu i tri velike spavaće sobe. Pogled je, naravno, fantastičan

VIDEO

Cristiano Ronaldo (34) kupio si je novi stan za sedam milijuna eura, a otkad je zemlje Portugala i grada Lisabona nitko još nije iskrcao toliko novca za 'gajbu'.

Pokretanje videa...

00:11

Ako vas put nanese, bacite oko na adresu Castilho 203 u kvartu Avenida de Liberdade. Da bi si tamo kupio 'stančić' Cristiano je morao u licitaciju s još dva milijunaša pa je to učinio i - pobijedio.

Na tristotinjak kvadrata i s Lisabonom na dlanu, Ronaldo u novoj rezidenciji ima i veliku teretanu koja sliči na apoteku te bazen na vrhu zgrade jer stan mu je, normalno, penthouse na vrhu Castilha 203.

Stan još ima i saunu i tri velike spavaće sobe. Moglo bi biti tijesno jer jedna je za njega i Georginu, a imaju četvero djece, al' blizanci Mateo Ronaldo i Eva Maria će valjda u istu sobu.

Inače, novi stan je blizu Parka Eduarda Sedmog, a to je pak blizu kvarta u kojem je kao igrač Sportinga iz Lisabona proveo skromne dane djetinjstva.

Ne gubite san oko toga otkud je Cristiano namaknuo novac. Bivšem suigraču iz Reala i kolegi iz reprezentacije, Pepeu, prodao je svoju nekadašnju madridsku vilu za 2.5 milijuna eura pa nadodao ostatak.

Cristiano Ronaldo ima 34 godine, a prije godinu i pol dana Juventus je za njega madridskome Realu platio 117.000.000 €.

Procjenjuje se da Portugalac barata osobnim bogatstvom od preko pola milijarde eura. Samo prošle godine zaradio preko 150 milijuna od čega manje od polovice (64 milijuna) otpada na čistu plaću u Juventusu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu