Obavijesti

Sport

Komentari 12

Evo kako su dinamovci feštali: 'Panenka? Mi to imamo u sebi'

Evo kako su dinamovci feštali: 'Panenka? Mi to imamo u sebi'
6

"Modri" će u borbi za Final Four u Nyonu 13. ili 14. ožujka dočekati Benficu u Zagrebu i prvi put pokušati doći među četiri najbolje juniorske momčadi Europe! Bayern je pao 8-7

VIDEO

Nogometaši Dinama drugu sezonu zaredom igrat će u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka nakon što su na Bayernovu kampusu srušili minhenskog velikana na penale 8-7 (2-2) golovima Tomislava Krizmanića i Bernarda Karrice u 90 minuta, uz dvije obrane Renata Josipovića.

Pokretanje videa...

00:13

"Modri" će za dva tjedna, 17. ili 18. ožujka, u Zagrebu dočekati Benficu koja je u utorak izbacila Liverpool 4-1.

Nakon što je Tin Hrvoj zabio pobjednički penal, počelo je veliko slavlje u Münchenu uz petstotinjak navijača Dinama.

Kakva drama u Munchenu: Juniori Dinama srušili Bayern, te se nakon penala plasirali u četvrtfinale Lige prvaka!

Objavljuje 24sata Sport u Srijeda, 4. ožujka 2020.

- Presretni smo radi svega ovoga, dali smo svoj maksimum kao i svaku utakmicu te smo zasluženo pobijedili. Imali smo 2-0, primio sam glup gol iz prekida pa odbijanac i autogol. Lutrija - penali, sva sreća pobijedili smo. Mislim da je pobjeda zasluženo otišla na našu stranu - rekao je Renato Josipović, a onda su ga prekinuli suigrači te je započela pjesma.

- Jako sam sretan radi pobjede, idemo dalje, ne predajemo se. idemo do finala, najbolji smo klub. Hvala navijačima što su došli u ovolikom broju. Ovo mi je najdraža utakmica ikad iako neću igrati sljedeću. Pripremili smo se dobro za njih i Benficu, a sad će slavlje biti veliko - rekao je Roko Jurišić.

- Bila je situacija, mi dinamovci to imamo u sebi. Došao je trenutak i zabio sam. Oni su svoje dvije prilike iskoristili i zabili taj nesretan gol. Sve se dobro završilo na kraju i čekamo Benficu u Zagrebu. Uvijek je lijepo igrati pred Bad Blue Boysima, stvarno je bio doživljaj, za ovakve utakmice treniramo - jasan je hrabri Julardžija koji je u seriji penala 'potegnuo panenku'.

- Ponavljamo iste priče koje su bile prošle godine, penali - opet smo prošli, a potpisao bih da svaku prođemo na penale - rekao je strijelac autogola Joško Gvardiol.

- Izrazito sam ponosan na ovu ekipu jer nevjerojatno je kako izdrže teške trenutke. Penali jesu lutrija, ali potrebno je pokazati mentalnu snagu. Onda možemo reći da ovo nije slučajno nego odraz velike generacije koja može podnijeti psihološki pritisak. Ne sjećam se da smo dugo vremena ovako dobro odigrali, zahtijevao sam od njih da budu 'ludi' danas, fanatici, jer oni nemaju takvih fakina iz Dubrave, Črnomerca, Ferenščice, a oni su im pokazali - objasnio je presretni Igor Jovićević pa nastavio: 

Bayern i Dinamo sastali se u osmini finala Lige prvaka mladih

- Bili smo mirni na penalima jer smo napravili sve u toku utakmice, u slučaju poraza prihvatili bi ga i čestitali protivniku, ali ova situacija je završila povoljno za nas. Svi su htjeli pucat penale. Protiv Chelseaja je bila utakmica slična ovoj, ali tamo smo izgubili utakmicu prije nego su penali krenuli. No, danas je bilo drukčije, svi su bili uvjereni da ćemo pobijediti. Navijači su nam dali srce, mi smo prošli limit koji smo imali, ušli smo u fanatizam - rekao je trenerJovićević i progovorio o Benfici:

- Razbili su Liverpool 4:1, nisam ih gledao, ali znam da je portugalska akademija jedna od najboljih u Europi. Čekamo ih doma na Hitrecu, to je naš dom. Imamo dovoljno vremena za proslavu, oporavak i analizu - završio je strateg Dinama.

Pokretanje videa...

03:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše