Obavijesti

Sport

Komentari 247

Ni sudac nije pomogao Realu! Valencia je srušila Madriđane

Ni sudac nije pomogao Realu! Valencia je srušila Madriđane
11

Valencia je slavila na Mestalli 2-1 protiv Reala! I to je napravila s dva gola u prvih 10 minuta i s dva nedosuđena penala koje je sudac De Burgos oprostio Madriđanima u drugom poluvremenu

VIDEO

Real je propustio prvu meč loptu, odlijepiti se od Barcelone i praktički kapariti titulu u La Ligi. Za to je kriva Valencia koja je odigrala fantastičnu utakmicu.

'Šišmiši' su slavili na Mestalli 2-1 u zaostaloj utakmici La Lige.

Na Mestalli je Rafa Benitez vodio zadnju utakmicu kao trener Reala, ovdje je Zinedine Zidane odigrao prvu utakmicu u dresu Reala, a Valencia je po tko zna koji put zapaprila Madriđanima koji ne znaju za pobjedu kod njih više od tri godine.

Realu je ovo već treći poraz u 2017., a tek je početak godine i već je izgubio više utakmica u ova nepuna dva mjeseca nego u cijeloj 2016. godini (samo dva poraza).

POGLEDAJTE VIDEO

Real ovo ne pamti 14 godina

U prvom poluvremenu nije se vidjelo tko je 15. momčad lige i tko se bori za ostanak, a tko je lider La Lige. Valencia je 'blietzkriegom' razbila Real u prvih 10 minuta.

Svaki prelazak centra bio je mrtva šansa.

POGLEDAJTE ZAZINU MAJSTORIJU

Realu su zabili otpaci, igrači koje su West Ham i Celta posudili Valenciji, Simone Zaza i Fabian Orellana. Real Madrid je prvi put primio dva gola u prvih 10 minuta utakmice u španjolskom prvenstvu nakon 14 godina kad mu je to napravila Sevilla.

Luka Modrić igrao je od prve minute za Real, ali uklopio se u sivilo madridske momčadi i Zidane ga je izvadio iz igre 15 minuta prije kraja utakmice.

Football Soccer - Valencia v Real Madrid - Spanish La Liga Santander

'Blitzkrieg'

No krenimo redom.

Valencia je dvaput prešla centar i dvaput zabila.

U oba slučaja danas očajni Raphael Varane bio je tragičar Reala. Gledao je kako Zaza prima loptu i majstorski zabija u suprotan kut, a bio je najbliži i Orellani koji je zabio iz drugog prelaska Valencije na polovicu Real Madrida, iz kontre odrađene po udžbeniku.

VIDEO: POLUKONTRA IZ UDŽBENIKA

Cristiano Ronaldo vratio je nadu Realu u 44. minuti.

Neki drugi Real izašao je na teren u nastavku. Valencia se branila sa svim igračima, a život je Realu i Valenciji dodatno otežavao Ricardo de Burgos Bengoetxea.

Realu oprostio penale, Valenciji crveni

Glavni sudac prvo je Madriđanima oprostio čisti penal na Simoneu Zazi. Varane je reagirao početnički i poklonio je loptu Zazi, ovaj je krenuo na Navasa, iz drugog plana došao je Dani Carvajal. Start s leđa, penal. Čist kao suza.

A ne, sudac samo odmahuje rukom.

POGLEDAJTE SPORNI PENAL

Još vruć od te odluke Mangala je divljački startao na igrača Reala u sljedećoj akciji i De Burgos mu je oprostio izravni crveni karton. Nevjerojatno je da je ovdje Mangala dobio samo žuti. Ovo je start za zatvor.

- Čisti crveni karton - komentirao je sudački ekspert Andujar Oliver za Marcu.

POGLEDAJTE DIVLJAČKI START

Start Ramosa na Munira

U žestokim napadima Reala rijetke su bile šanse Valencije. U jednoj takvoj De Burgos je mogao svirati i drugi penal. Sergio Ramos nagazio je Munira na liniji, a kako je ona dio šesnaesterca, i to je mogao biti penal. No nije svirao ni faul!

Real je krenuo na sve ili ništa, najbolji napadač na svijetu među stoperima preselio se u napad, ali ni Sergio Ramos nije pomogao Realu večeras. 

Velika tri boda za Valenciju koja se bori za ostanak i veliki kiks Reala koji je vratio Barcelonu u igru. Real je i dalje prvi s bodom više i utakmicom manje od Katalonaca, ali topi mu se prednost...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 247
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani