Obavijesti

Sport

Komentari 106

Pogledajte tablicu: Pep u šoku, najskuplji sastav je iza Dinama

Pogledajte tablicu: Pep u šoku, najskuplji sastav je iza Dinama
1

Manchester City je deset puta skuplji od Dinama, ali nakon prvog kola Lige prvaka gleda mu u leđa. "Građani" su dobili Šahtar 3-0 u Ukrajini, zabili su jedan gol manje od briljantnog Dinama

VIDEO

Manchester City bez većih problema sredio je Šahtar u Harkovu, primio je klub Darija Srne tri komada od "građana", ali Guardiola i društvo iznenadit će se kad vide da je prvi na ljestvici - Dinamo.

Pokretanje videa...

Druženje navijača i igrača Dinama prije Atalante 01:48

Kao da je veliki Pep pratio rezultat utakmice s Maksimira, City je "odgovarao" na Dinamove golove. Hrvatski prvak poveo je u 10. minuti golom Marina Leovca, a u 24. je Riyad Mahrez zabio njihov prvi.

Pa je u 32. Mislav Oršić zabio prvi od tri gola, a četiri minute potom İlkay Gündoğan udvostručio je vodstvo Cityja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A kad je Oršić u 42. zabio za 3-0 u Zagrebu, Guardiolini to više nisu mogli pratiti. Pogotovo kad je Mislav kompletirao hat-trick u 68. minuti. Doduše, zabio je Gabriel Jesus u 76. i treći za englesku momčad, ali to je bilo to.

Ljestvicu skupine C predvodi Dinamo, a Manchester City je tek drugi. Njihov sudar 1. listopada na Etihadu bit će prava poslastica u kojoj "modri" neće imati što izgubiti. A Englezi su već izgubili Johna Stonesa i Aymerica Laportea.

Momčad koja vrijedi 107,3 milijuna eura ispred je momčadi od 1,28 milijardi eura. Nestvarno. A čini nam se da ćemo se ovakvih igara "modrih" još nagledati ove jeseni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...