Obavijesti

Sport

Komentari 56

Zašto suci sa stadiona izlaze s vrećicom na kojoj je grb Reala?

Zašto suci sa stadiona izlaze s vrećicom na kojoj je grb Reala?
2

Manzano i njegovi pomoćnici napustili su stadion Villarreala s Realovim vrećicama u rukama. Sudačka komisija ih opravdava i tvrdi kako su u njima bili obični bedževi, kemijske, privjesci za ključeve...

VIDEO

Preokret Reala?! Pa kako uopće možete pričati o tome nakon onog penala, a suci sa stadiona izlaze s Realovim vrećicama u rukama, rekao je predsjednik Villarreala Fernando Roig, nakon novog 'poguranca' koji je Real imao za vikend.

Villarreal je imao 2-0, ali Real je imao Gila Manzana koji kao da je jedva dočekao da prvu sumnjivu situaciju pretvori u penal za goste. Soriano je nespretno reagirao, ali nije imao nikakvu namjeru igrati rukom, niti je bilo nekoga od realovaca blizu.

Ronaldo je objeručke prihvatio poklon i zabio za 2-2.

- Za mene to nije penal. Lopta je udarila Soriana u ruku, ali tu nije bilo nikakve namjere. Ja to ne bih sudio - rekao je bivši sudac Andujar Oliver za Marcu.

Real je zabio i za 3-2, a u jednom od zadnjih napada Villarreala Marcelo okrenut leđima skače u duelu za loptu, ona ga pogađa u ruku, no Manzano nije ni trepnuo.

Dvije slične situacije, dvije različite odluke.

POGLEDAJTE VIDEO

 

 

U prošlom kolu suci su na još očitiji način pokušali pogurati Real kad su mu oprostili dva penala na Mestalli. Tada ni to nije pomoglo Madriđanima. Ovaj put jest.

Suci se ili boje Reala ili su jednostavno pod nevjerojatnim pritiskom pa imamo situaciju u kojoj Bale gurne Navasa, a Manzano svira faul u napadu. Da, dobro ste pročitati, Bale je gurnuo svog golmana, sudac svira faul. Tragikomedija.

VIDEO: Realov igrač faulirao Realovog golmana

 

Marca potvrdila: To su olovke i privjesci

I nakon sve, šećer na kraju. Manzano i njegovi pomoćnici sa stadiona Villarreala izlaze s vrećicama koje na sebi imaju Realov logo. E sad, koliko znamo, na stadionu ne postoji fan shop Reala pa je ova situacija još čudnija. Priču je prenijela i Realu sklona Marca, koja je potvrdila da su suci dobili poklone na toj utakmici.

- Za mene to nije u redu. Da odlaze s našeg stadiona s Realovim vrećicama u rukama - rekao je predsjednik Villarreala.

Javila se i sudačka komisija Španjolske. Kažu da su u vrećicama suveniri i promotivni proizvodi, privjesci za ključeve, kemijske olovke, bedževi... Kako god, suci koji su oštetili Villarreal na toj utakmici odlaze s Realovim vrećicama u rukama? Nije smiješno. Pogotovo ne Villarrealovim navijačima.

Jedno je kad domaćini darivaju suce. To rade Real, Athletic, Sociedad... Ne i Barcelona. Recimo, kad suci sude na Bernabeuu, kući odlaze s puno više od vrećica u kojoj su olovke, bedževi i slično. Svaki sudac od Reala dobije personaliziranu majicu sa svojim imenom na leđima, uz datum i vrijeme utakmice koju je sudio kao i tu famoznu vrećicu. No ovo je bio stadion Villarreala, ne Bernabeu.

'Lopovi'

Neugodnost je imao i sudac Gil Manzano nakon utakmice. Automobil je parikrao na privatnom posjedu u blizini Villarrealovog stadiona.

Kad je došao do auta, za brisače je bila zataknuta ceduljica:

- 'Lopovi'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica