Obavijesti

Sport

Komentari 171

Pobunio se 21 ZG-klub protiv Šukera, ali drugi su za njega...

Pobunio se 21 ZG-klub protiv Šukera, ali drugi su za njega...
21

Policije ima kao na derbiju Dinama i Hajduka. Legitimiraju sve i nikom ne daju blizu, rekao nam je očevidac napetih događanja ispred hotela Antunović, gdje je ZNS potvrdio Šukera za kandidata za šefa HNS-a

VIDEO

Bad Blue Boysi došli su pred zagrebački hotel Antunović, u kojem se održava skupština Zagrebačkoga nogometnog saveza, kako bi izvjesili transparent, no policija ih je odmah okružila.

Skupština je, nakon jednoipolsatnog vijećanja, potvrdila prijedlog Davora Šukera za njihova kandidata za predsjednika Hrvatskoga nogometnog saveza. Ispred hotela skupštinu je osiguravalo preko 100 policajaca. Kako doznajemo, nikoga nisu priveli.

- Ima je kao na derbiju Dinama i Hajduka. Legitimiraju sve i nikom ne daju blizu - rekao nam je jedan očevidac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:33

Rudeš i Zagreb 041 bili protiv

Od 50 prisutnih delegata i 538 mogućih glasova na skupštini, 46 delegata (468 glasova) bilo je za Šukerovu kandidaturu, dva su bila protiv (predstavnik NK Rudeša i NK Zagreb 041), a dva (MNK Alumnus futsalFER i NK Sava) su bila suzdržana.

Šuker tako ima potporu ukupno šest saveza (od kojih pet to još moraju formalno potvrditi) i još mu tri trebaju kako bi postao kandidat na izbornoj skupštini HNS-a 22. prosinca. Protukandidat mu je Dario Šimić, o kojem Šuker nije htio govoriti.

Provjerite što je Davor Šuker poručio novinarima nakon što je dobio podršku ZNS-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija čuva skupštinu Zagrebačkog nogometnog saveza, ne daju navijačima da se približe! Više na http://bit.ly/2AhIWgC Reporterka: Monika Menčik

Posted by 24sata on 28. studenoga 2017

Nakon održanog govora, kojega prilažemo u nastavku, predstavnici Futsal Dinama digli su se i napustili skupštinu koju je, kako doznajemo, bojkotirao 21 klub, što predstavlja trećinu ukupnog broja registriranih klubova pri ZNS-u.

Među njima su NK Blato (1. zagrebačka liga), NK Ravnice, NK Botinec, NK Kašina i NK Hrvatski Leskovac (2. zagrebačka liga), NK Travno, NK Gavran 2003, NK Mala Mlaka i NK Bubamara (3. zagrebačka liga), MNK Uspinjača (1. hrvatska malonogometna liga) te MNK Zagreb 92 (1. hrvatska malonogometna liga)...

'Pozovite kandidate da predstave programe'

Izražavam nezadovoljstvo dnevnim redom i radom ove skupštine općenito. Smatram da ovako važno pitanje za sve klubove u ZNS-u i Hrvatskoj mora biti organizirano i predstavljeno puno bolje. Mi ne znamo plan i program niti jednog od kandidata za predsjednika HNS-a, a trebamo o njemu glasovati. Smatram kako kandidati MORAJU predstaviti plan i program za mandat koji traže, a ne, kao dosad, organizirati glasovanje na brzinu samo kako bi se ispunila forma. Stoga vam predlažem da ODGODITE glasovanje.

Pozovite javno kandidate da predstave svoje programe kako bi klubovi mogli odlučiti za koga će glasovati. Napominjem da izražavanjem nezadovoljstva radom ovog saveza ne prozivam njegove djelatnike s kojima se svakodnevno susrećem i s kojima imam odličan odnos, nego one koji upravljaju savezom, a najviše one koji s njim vladaju iz SJENE.

'I među vama ima nezadovoljnika koji čekaju pravi trenutak'

Znam da ima jako puno nezadovoljnih klubova i neki od njih ovu su skupštinu odlučili bojkotirati, a vjerujem kako i među vama ima nezadovoljnika koji čekaju na pravi trenutak. Također, mislim kako neće biti sankcija za one koji iskažu nezadovoljstvo i da novac iz javnih potreba Grada Zagreba svakako pripada klubovima, bez obzira na to tko vodi ZNS.

Vrlo je važno baš danas pokazati vodstvu ZNS-a kako se ne slažemo s ovakvim načinom vođenja saveza i skupštine te odnosom prema klubovima.

Zato pozivam sve predstavnike klubova koji ne žele podržati ovakav način rada i predloženog kandidata da napuste skupštinu i tako pošalju jasnu poruku kako su svjesni da stanje MORA biti bolje! Ovo je prava prilika da pokažete karakter i da budete promjena koju želite vidjeti, poručili su iz Futsal Dinama.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram