Obavijesti

Sport

Komentari 5

Poljska 'bomba': Wolff postaje najskuplji rukometaš - ikada?!

Poljska 'bomba': Wolff postaje najskuplji rukometaš - ikada?!
1

Andreas Wolff trebao je iz Kiela u Veszprém, no golman njemačke reprezentacije na koncu će završiti u - Kielceu. Poljski prvak ponudio mu je najveću plaću i odštetu u povijesti

VIDEO

Golman njemačke rukometne reprezentacije i Kiela Andreas Wolff (26) predstavljen je u ponedjeljak kao buduće pojačanje poljskog prvaka Vive Targi Kielce. Wolff će preseliti u novi klub po isteku ugovora s bundesligašem u ljeto 2019., a u klubu ostaje do 2023.

Prema pisanjima poljskih medija, po sezoni će Wolff zarađivati milijun eura. Time će postati najskuplji igrač u povijesti rukometa prestigavši dosadašnju rekordnu plaću Nikole Karabatića nakon prelaska iz Barcelone u PSG 2016. vrijednu 500.000 eura.

Konferencja prasowa PGE VIVE Kielce

Konferencja prasowa PGE VIVE Kielce / Warszawa / 02.10.2017

Posted by PGE VIVE Kielce on 2. listopada 2017

Iznenađujuć je to rasplet priče oko transfera europskog prvaka i vlasnika olimpijskog srebra iz 2016. godine. Već je sve bio dogovorio s mađarskim Veszprémom, godišnju plaću od 700.000 eura, a onda je uletio Kielce i "oteo" ga.

- Željeli smo produžiti ugovor s Wolffom, ali on je izabrao drugačiji put. Ipak, jako nam je važno da se na vrijeme pripremimo za ono što nas čeka - objasnio je izvršni direktor Kiela, kluba u kojem je Wolff često tek zamjena također sjajnom Dancu Niklasu Landinu (28).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića