Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Popio' šamarčinu u HNL-u, a danas radi na Snježnoj kraljici

None Foto: PIXSELL/HRT/Screenshot

Bivši napadač Intera iz Zaprešića Tomislav Bosec možda nije izgradio karijeru kakvu su mu mnogi predviđali i očekivali, ali danas ima novi posao. Radi na Snježnoj kraljici i zadužen je za odnose s javnošću

Zadarskim Stanovima još odzvanja šamarčina koju je Tomislav Bosec dobio nakon što je Zadru zabio gol 2010. godine.

Igrala se 74. minuta, a Tomislav Bosec je zatresao mrežu Zadrana za konačnih 1-0. Razgaljeni napadač zaprešićkog Intera poželio ga je proslaviti na tribini gdje su se nalazili njegovi roditelji, ali je ubrzo prizemljen - doslovno.

Kada se popeo na ogradu, dočekao ga je Nedo Kovačević, bivši igrač Zadra, koji nije pokazao manire legende te ga je primitivno dva puta ošamario.

Taj šamar kao da ga je vratio na tvorničke postavke i više nije bio isti igrač. Otišao je u HAŠK, a 2012. i završio karijeru, ali radi veliki životni zaokret. Posvetio se studiranju, putovao u ERASMUS projektima, završio fakultet..

Danas, s 28 godina na leđima radi u odnosima s javnošću, te će tom prilikom raditi i na Snježnoj kraljici.

- Bio sam razočaran u neke stvari oko nogometa i nakon 24. rođendana rekao sam si da ću nastaviti igrati nogomet samo ako nađem inozemni angažman. To se nije dogodilo i odlučio sam objesiti kopačke o klin i upisati fakultet. Totalno sam promijenio životni fokus i u roku sam završio studij odnosa s javnošću, odradio sam studentsku razmjenu u Budimpešti i praksu u raznim agencijama. Žao mi je što više ne igram nogomet, ali sada stvarno uživam u svojoj novoj karijeri. Nakon prvih šest mjeseci studija znao sam da su odnosi s javnošću ono što želim raditi u životu - rekao je svestrani Bosec za Novi list.

Komentari (20)
  • Gosp mato galic je napisao ovaj clanak kao da je ok osamarit decka koji zeli proslavit gol sa roditeljima

    4. 1. 2019,   19:27
  • Ja bi tražio tog zadranina i debelo mu vratio šamare, kad tad

    4. 1. 2019,   19:37
  • Nedo huligan.

    4. 1. 2019,   19:30