Obavijesti

Sport

Komentari 20

'Popio' šamarčinu u HNL-u, a danas radi na Snježnoj kraljici

'Popio' šamarčinu u HNL-u, a danas radi na Snježnoj kraljici
1

Bivši napadač Intera iz Zaprešića Tomislav Bosec možda nije izgradio karijeru kakvu su mu mnogi predviđali i očekivali, ali danas ima novi posao. Radi na Snježnoj kraljici i zadužen je za odnose s javnošću

VIDEO

Zadarskim Stanovima još odzvanja šamarčina koju je Tomislav Bosec dobio nakon što je Zadru zabio gol 2010. godine.

Igrala se 74. minuta, a Tomislav Bosec je zatresao mrežu Zadrana za konačnih 1-0. Razgaljeni napadač zaprešićkog Intera poželio ga je proslaviti na tribini gdje su se nalazili njegovi roditelji, ali je ubrzo prizemljen - doslovno.

Kada se popeo na ogradu, dočekao ga je Nedo Kovačević, bivši igrač Zadra, koji nije pokazao manire legende te ga je primitivno dva puta ošamario.

Taj šamar kao da ga je vratio na tvorničke postavke i više nije bio isti igrač. Otišao je u HAŠK, a 2012. i završio karijeru, ali radi veliki životni zaokret. Posvetio se studiranju, putovao u ERASMUS projektima, završio fakultet..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Danas, s 28 godina na leđima radi u odnosima s javnošću, te će tom prilikom raditi i na Snježnoj kraljici.

- Bio sam razočaran u neke stvari oko nogometa i nakon 24. rođendana rekao sam si da ću nastaviti igrati nogomet samo ako nađem inozemni angažman. To se nije dogodilo i odlučio sam objesiti kopačke o klin i upisati fakultet. Totalno sam promijenio životni fokus i u roku sam završio studij odnosa s javnošću, odradio sam studentsku razmjenu u Budimpešti i praksu u raznim agencijama. Žao mi je što više ne igram nogomet, ali sada stvarno uživam u svojoj novoj karijeri. Nakon prvih šest mjeseci studija znao sam da su odnosi s javnošću ono što želim raditi u životu - rekao je svestrani Bosec za Novi list.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića