Obavijesti

Sport

Komentari 29

Popovichu preminula supruga, LeBron James na rubu suza

Popovichu preminula supruga, LeBron James na rubu suza
1

Legendarni trener San Antonio Spursa, legendarni Gregg Popovich, doživio je veliki gubitak. Nakon duge i teške bolesti preminula je njegova supruga Erin...

VIDEO

Supruga trenera San Antonio Spursa Gregga Popovicha Erin preminula je u srijedu u 67. godini nakon duge bolesti, objavili su Spursi na službenim stranicama.

- Žalimo zbog gubitka Erin. Ona je bila jaka žena, čudesna, ljubazna i inteligentna - izjavio je glavni direktor Spursa R.C. Buford.

Spursi u noći sa srijede na četvrtak igraju u Teksasu treću utakmicu protiv Golden State Warriorsa u seriji u kojoj je trenutno 2-0 za ekipu iz Oaklanda. No, još se ne zna hoće li Popovich voditi domaćine s klupe. Ako on ne bude na klupi, momčad će voditi pomoćni trener Ettore Messina.

Popovichu, najstarijem treneru u NBA ligi, su nakon smrti supruge počele stizati poruke sućuti od sadašnjih i bivših igrača kao što su Bill Russell i Isaiah Thomas

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedan od najboljih igrača u NBA ligi, Kevin Durant, koji igra za Warriorse mu je izrazio sućut riječima:

- To je veće od igre, to je važnije od pobjede ili poraza. Jako sam žalostan zbog "Popa" i njegove obitelji.

Posebno emotivan je bio LeBron James nakon fantastične predstave protiv Indiane kojoj je zabio 46 koševa.

- Veliki sam fan Popa, obožavam ga. To je takva tragedija. U mislima sam uz njega i njegovu obitelj. NBA obitelj se drži zajedno. Podrška Popu i svima u Spursima - kazala je zvijezda Clevelanda zadržavajući suze nakon utakmice Cavaliersa i Indiana Pacersa. 

Gregg Popovich (69) se oženio s Erin dok je bio pomoćni trener u American Air Force Academy, momčadi svoje bivše škole, između 1973. i 1979. Imaju dvoje djece i dvoje unučadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet