Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pored nje prepone padaju same od sebe: Amerikanka je bomba

None Foto: Instagram

Dalilah Muhammad srušila je 16 godina star svjetski rekord na 400 metara prepone, time se i kvalificirala za Svjetsko prvenstvo u Dohi koje je na rasporedu u rujnu. A ima i zlato s Olimpijskih Igara...

Olimpijska pobjednica Dalilah Muhammad nastavlja dominirati atletskom scenom, 29-godišnja Amerikanka srušila je svjetski rekord na 400 metara s preponama. Prelijepa atletičarka trčala je na američkom atletskom prvenstvu u Des Moinesu (Iowa) nevjerojatnih 52.20, time srušila dosadašnji rekord (52.34) Ruskinje Julije Pečonkine koji je "na vlasti" bio od 2003. godine.

- Šokirana sam! Dobro sam trčala i na treninzima, a trener mi je rekao 'nema šanse da sada to uspiješ istrčati ovdje', haha. Budite sigurni, neće ni ovaj rekord dugo trajati, neka će žena ubrzo trčati ispod 52 sekunde. Ako ne ja, neka druga djevojka bude - rekla je poslije utrke raspoložena Dalilah Muhammad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Successful trip in Rome! Now on to the next. #doha2019 #justdoit✔️ #Nike

A post shared by Dalilah (@dalilahmuhammad_) on

Na drugom mjestu našla se 19-godišnja Sydney Mc Laughlin (52.88), trećeplasirana je bila Ashley Spencer (53.11), a sve tri su se kvalificirale za Svjetsko prvenstvo koje će se u rujnu održati u Dohi. A tamo će, uz svjetsku prvakinju iz Londona na 400 metara prepone Kori Carter, činiti čudesni američki kvartet. 

Dalilah Muhammed u svojoj karijeri ima dva srebra sa svjetskih prvenstava (Moskva 2013. i London 2017.), dok je na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru stigla do zlata. A prelijepa Amerikanka brojnim slikama oduševljava i na Instagramu gdje je prati "tek" 29 tisuća pratitelja...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“That girl is fast” 😏 #justdoit✔️ #nike

A post shared by Dalilah (@dalilahmuhammad_) on

Duge noge i isklesano tijelo su joj zaštitni znak, no nije jedna od onih koja svoje golišave fotke dijeli s javnošću. No svejedno možemo uživati u njezinoj božanstvenoj ljepoti zbog koje je toliko posebna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#friendshipgoals Happy Birthday @_stephpee 🎈🎈🎈

A post shared by Dalilah (@dalilahmuhammad_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for the 2019 season.#Doha2019 #worldchampionship #nike #justdoit✔️

A post shared by Dalilah (@dalilahmuhammad_) on

Komentari (24)
  • Meni osobno pre misicava i pre strkljava,u faci mi je cak malo i ruzna.Vjerujem da ima puno muskaraca koji bi pali na nju,ja se iskreno nebi ni okrenuo za njom.

    29. 7. 2019,   12:34
  • Ja mislio na one druge prepone:)

    29. 7. 2019,   12:33
  • Zena nije nista posebno...samo lijepa sportasica

    29. 7. 2019,   14:09